Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Banstraat 34 1071KA Amsterdam, Banpleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

LOCATIE
Het kantoorpand Banstraat 34 is gelegen in Amsterdam Zuid, gedeeltelijk aan de J.J. Viottastraat. De winkels en de horeca in de Cornelis Schuytstraat en de cultuur aan het Museumplein liggen op een loopafstand van nog geen 10 minuten. Door de ligging en uitstraling heeft het zelfstandige kantoorpand een eigen identiteit. Het object is daardoor zeer geschikt voor organisaties die hun eigen identiteit willen benadrukken, zoals advocaten, notarissen, bedrijfsadviseurs, (financiële) dienstverleners, enz. Het object is goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op de openbare weg (bemeterd).

OBJECT
Totaal ca. 248 m² (BVO) kantoorruimte verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping en ca. 32 m² magazijnruimte in de kelder. De meting is conform NEN - 2580.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan Museumkwartier Valeriusbuurt vastgesteld in 2011 is de bestemming gemengde doeleinden.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
De kantoorruimte is verdeeld over 3 verdiepingen en omvat circa 248 m² (BVO) verdeeld over de navolgende verdiepingen;
- Begane grond: 95,40 m²
- 1e verdieping: 95.37 m²
- 2e verdieping: 58,02 m²
- Kelder: 31,86 m²

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren aan de openbare weg (bemeterd).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd:
- smaakvolle entree;
- pantry;
- sanitaire groepen;
- kabelgoten;
- centrale verwarming;
- gedeeltelijk v.v. lichtarmaturen.

AANVANGSHUURPRIJS
€ 5.000,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens 2006=100.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren, met een mogelijkheid tot verlenging met nogmaals 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie/waarborg te stellen ter grootte van een bedrag van 2 maanden huur inclusief BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIE
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen, door eigenaar aan te geven.

BIJZONDERHEDEN
De verhuur geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van eigenaar/ verhuurder.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Voor meer informatie:
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-12-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Banstraat 34 1071KA Amsterdam, Banpleinbuurt

naar Banstraat 34 1071KA Amsterdam, Banpleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand