Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Banterij 12 1046AN Amsterdam, Sloterdijk III West

Prijs n.o.t.k. 

Huurprijs excl. op aanvraag

Omschrijving

De bedrijfshal van circa 285 m is gevestigd op het bedrijventerrein Sloterdijk lll en is verdeeld over twee bouwlagen (kantoor en bedrijfsruimte). Via de trap is de kantoorruimte op de eerste verdieping met keuken/pantry, toilet en vide
bereikbaar. Omringt zijn andere bedrijven gevestigd zoals Van Dam Catering, Power Sound Studio, FEBO, AVD Security en een tank station die zorgen voor bedrijvigheid in dit gebied.

EIGEN VERVOER
Het gebouw is gelegen in het bedrijvengebied Westpoort en heeft een goede verbinding met de snelweg A5. De A5 biedt ook een goede ontsluiting naar de snelwegen A4, A8, A9 en A10.

OPENBAAR VERVOER
Er is een directe verbinding vanaf dit bedrijventerrein naar Station Sloterdijk met bus 231.

BESCHIKBAARHEID
Begane grond: circa 219 m2 v.v.o. bedrijfsruimte
1ste verdieping: circa 66 m2 v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN
Het object beschikt over 2 zelfstandige parkeerplaatsen

HUURPRIJS
85,- per m2 per jaar voor bedrijfsruimte, te vermeerderen met BTW en servicekosten
110,- per m2 per jaar voor kantoorruimte, te vermeerderen met BTW en servicekosten

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The industrial property which is approximately 285 sqm. is located in business area Sloterdijk lll and is divided in two floors (office and warehause space). The stairs connect the ground floor and the first floor together. The first floor
includes a kitchen/pantry, toilet and a vide. In this area many other companies are established such as Van Dam Catering, Power Sound Studio, FEBO, AVD Security and a gas station which create activity in this area.

OWN TRANSPORT
The building is situated in the business park Westpoort and has a good connection with ring road A5. Ring road A5 provides also good accessibility to the ring roads A4, A8, A9 and A10.

PUBLIC TRANSPORT
Additionally, there is a direct connection from this business park to Sloterdijk Station with bus 231.

AVAILABILITY
Ground floor: approximately 219 sqm. l.f.a. warehouse space
1st floor: approximately 66 sqm l.f.a. office space

PARKING
The object has 2 parking spaces

RENT
85,- per sqm. per year for the warehouse space, excluding VAT and service charges
110,- per sqm. per year for the office space, excluding VAT and service charges
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-03-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
285 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.