Vorige | Volgende

Barbadosstraat 80 1448TD Purmerend, Amerika

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
129 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
167 m²

Omschrijving

Woning zoekende Amsterdammers opgelet.
Woning zoekende Purmerenders opgelet.
Eigenlijk bedoelen we natuurlijk : woningzoekers opgelet.

Deze 'zeker-geen-dertien-in-dozijn' eengezinswoning op de Barbadosstraat 80 in De Weidevenne heeft heel wat te bieden!

Wat dachten jullie van:
- Genieten op het terras met vrij uitzicht over water- en groenpartij;
- Geen directe achterburen;
- Rechte gevels dus extra veel ruimte;
- Een tuin gelegen op het zuiden;
- Een carport;
- Een garage.

Dat klinkt niet alleen interessant. Dat is interessant.

Jullie vinden de Barbadosstraat in de wijk Weidevenne. Dit is de jongste wijk van Purmerend en is bij velen erg geliefd. En dat is helemaal terecht want de wijk is ruim opgezet en lekker groen. Voor kinderen zijn er veel speelplekken en ook de basisschool is in de buurt. Boodschappen doen jullie op het van Damplein. Even naar het centrum van Purmerend? Dan is ook dat makkelijk te regelen, want met de fiets zijn jullie hier in minder dan 10 minuten. In de omgeving van het huis zijn meer dan genoeg parkeerplekken. De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen aan de voorzijde van het huis. Hier hebben jullie volop privacy en kunnen jullie heerlijk genieten van de zon want de tuin is praktisch pal gelegen op het zuiden en afsluitbaar middels een robuust hek. De auto parkeren jullie onder de carport of in de riante garage. Verder in de buurt uiteraard ook nog meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Bij binnenkomst in de woning de hal en het toilet. Via de loopdeur komen we in de meer dan bovengemiddeld lichte en royale woonkamer. Aan de voorzijde is de L-vormige open keuken gesitueerd. Strak van afwerking en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. We noemen de koel/vries combinatie, de inductiekookplaat, de apothekerskast en de vaatwasser. Verder gewoon veel bergruimte voor uw potten en pannen. De opvallend brede woonkamer is aan de achterzijde gelegen. Deze is door de grote glasoppervlakken in zowel de woonkamer als de keuken voorzien van zeer veel natuurlijke daglicht toetreding en zoals gezegd aanzienlijk breder dan de doorsnee-woonkamer. Geen directe achterburen dus heerlijk vrij uitzicht over het terras en verder... niets. Een waterpartij en groen. Heerlijk genieten toch? Er is meer dan voldoende zon- maar ook schaduw aanwezig. Het zonnescherm aan de voorzijde is dan ook geen overbodige luxe. Aan de achterzijde is de woning voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Zowel de woonkamer als de keuken zijn voorzien van een drempelloos doorgelegde plavuizenvloer welke het ruimtelijke effect nog eens extra benadrukt.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de riante badkamer. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Dankzij de rechte wanden op deze verdieping zijn ze ook nog eens lekker ruim. Iedere vierkante meter vloeroppervlak is ook een daadwerkelijk bruikbare kubieke meter geworden. De twee inbouwkasten in de slaapkamers completeren deze ruimtes. Heerlijk ontspannen doen jullie natuurlijk in de badkamer. In de badkamer zijn een wandcloset, bad, douchecabine en wastafelmeubel aanwezig.

De trap op naar boven. Hier op de voorzolder de wasmachine en de droger aansluiting. De schuine kap loopt verrassend hoog door en zorgt voor enorm veel ruimte in met name de vierde (derhalve uiterst royale) slaapkamer.
Heb je veel losse spullen? Dan worden jullie vast blij van de aanwezige bergruimtes. Hier kunnen jullie alles kwijt wat niet iedere dag nodig is.

Wijkinformatie Weidevenne
De nieuwste wijk van Purmerend is de Weidevenne. Men is eind jaren ’90 begonnen met bouwen en nog altijd is de wijk niet geheel afgebouwd. De wijk ligt aan de overzijde van het Noordhollands kanaal en bevindt zich feitelijk ten westen van de Gors en de binnenstad. Het oudste gedeelte van de wijk ligt aan weerszijden van de Aziëlaan, welke de centrale entree van de wijk vormt over het Noordhollands kanaal. Aan het einde van de Aziëlaan ligt het winkelcentrum van Weidevenne: het “Van Damplein”. Hierachter is ook direct het treinstation “Purmerend Weidevenne” gelegen. De straten Laan der Continenten, Amazonelaan en Zambezilaan vormen de hoofdwegen van de wijk. Weidevenne wordt aan alle kanten omzoomd door groengebieden. Voetbalvereniging FC Purmerend heeft zijn thuisbasis aan de Noordzijde van de wijk, nabij de oprit naar snelweg A7. Het meest recente gedeelte aan de Noordoost zijde van de wijk is door de komst van de Melkwegbrug direct verbonden met het centrum van Purmerend, waardoor direct het centrale busstation van Purmerend, het Tramplein wordt bereikt.

De volgende basisscholen zijn in de wijk gelegen:
- De nieuwe wereld (Openbaar)
- De Kraal (Brede school)
- Kawama (Oecumenisch)
- De Koempoelan (Openbaar)
- De Marimba (Oecumenisch)
- Het Plankier (Openbaar voor speciaal onderwijs)
- De Weide (Openbaar)

Begin jullie al te stralen bij het idee aan een zonnige en zomerse woning waar jullie gezin het hele jaar kan genieten?
Maak snel een afspraak. Eén van onze makelaars maakt graag tijd vrij om samen met jullie de Barbadosstraat 80 te gaan bekijken.

De aanvaarding is in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
167 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder