Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Barbusselaan 19 1102TS Amsterdam, Venserpolder West

Bewaar object
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*English Text below
Ruim en licht vier-kamer appartement van ca. 84 m² op de derde verdieping van een complex in de gewilde Venserpolder buurt in Amsterdam Zuid-Oost.

Biedportaal:
Deze woning wordt verkocht via de website TheNextBid.com.
Woonstichting De Key verkoopt woningen via het transparante online biedingssysteem. Dit biedt u als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen.

De Biedingsprocedure sluit op vrijdag 28 december om 12:00 uur.
Bieden vanaf: € 250.000,-- kosten koper

In de wijk Venserpolder ligt deze 4-kamer woning. De Heineken Music Hall, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar. Ook is de Amsterdamse Poort op fietsafstand waar veel grote en kleine winkelketens te vinden zijn. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Afgesloten entree, trappenhuis naar de derde verdieping, hal met toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, het separaat toilet, meterkast en de woonkamer. Ruime en lichte woonkamer met aansluitend de momenteel ruime dichte keuken waar u naar eigen inzicht een nieuwe keuken kunt plaatsen. Vanuit de keuken en vanuit een van de slaapkamers is er toegang tot het balkon.
Ook beschikt de woning over een eigen berging op de begane grond van 7m2.


Bijzonderheden:
- Licht en ruim appartement met maar liefst 3 slaapkamer;
- Woonoppervlakte van ca. 84 m²;
- Bouwjaar 1984;
- Heerlijk balkon op het Noordoosten;
- Verwarming en warm water middels eigen CV ketel;
- Servicekosten: ca. € 96,- per maand (gezonde en actieve VvE);
- Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035;
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Oplevering kan snel.** English
Spacious and bright four room apartment of approximately 83m2 on the third floor of a complex in the popular Venserpolder in the South-East district of Amsterdam.

Bid portal:
This property is sold via the website THENEXTBID.COM.
Woonstichting De Key sells homes through the transparent online bidding system. This offers you, as an interested party, the opportunity to follow the bidding process.

The Offer procedure closes at Friday the 28th of December at Noon (12:00).
Biddings from: € 250.000,-- costs buyer.

This 4-room apartment is located in the Venserpolder district. AFAS Live, the Ziggo Dome, Arena and Pathé where many events take place are easily accessible and only 8 minutes cycling distance.
The same goes for the 'Amsterdamse Poort' with many large and small chain stores. The house is conveniently located to public transport, metro and bus, but also to the highways A2, A9 and A10. With metro line 54 Amsterdam CS is reachable within fifteen minutes and Duivendrecht station is within walking distance. With the car you can park in front of the door and within a few minutes you are on the A1, A2, A9 and A10.

Layout:
Staircase, entrance on the 3rd floor, hall with access to the three bedrooms, the bathroom with shower, sink and washing machine connection following there is a separate toilet, a fusebox and a living room with attached the kitchen (still to be placed) with access to the balcony.
The house also has a separate storage room of 7m2 on the ground floor.

Particularities:
- Licht and spacious 3 bedroom apartment;
- Living area of ca. 84 m²
- Lovely balcony;
- Construction year 1984
- Heating and hot water through own CV;
- Service costs: approx. € 96,- per month (healthy and active VvE);
- Annual lease payments surrendered until 31 January 2035;
- Permanent project notary: Notary office Spier & Hazenberg;
- Anti-speculation clause of 2 years;
- Property is only for sale with the aim: self-occupancy (or parents for children);
- Delivery can be done quickly.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-12-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
236 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.