Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Barbusselaan 200 1102TZ Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 230.000 k.k.

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** English version below**

3-kamer appartement met diep balkon aan de straatzijde op de 3e verdieping van een goed onderhouden complex aan de Barbusselaan.

In een goed onderhouden complex in de wijk Venserpolder vind je op de derde etage dit praktische 3-kamer appartement. AFAS Live, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar en slechts op 6 minuten fietsafstand. Hetzelfde geldt voor de Amsterdamse Poort met veel grote en kleine winkelketens. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar en station Duivendrecht is op loopafstand. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren, bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de derde verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. Badkamer voorzien van douche en wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde 2 ruime slaapkamers en de keuken met toegang het brede balkon, heerlijk met open uitzicht op de hoek van de straat. Aan de achterzijde een royale woonkamer aan de kant van de binnentuin. In de hal bevinden zich ook een aparte toilet, de meterkast en CV-ruimte. Ook beschikt de woning over een eigen berging van 7m2 in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Heerlijk balkon op het oosten
- Woonoppervlak. ca. 71m² (NEN rapport aanwezig)
- Gezonde en professioneel beheerde VVE: bijdrage € 104,- per maand
- Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).
- Oplevering kan snel.

Interesse? Neem contact met ons op!

** English version**

3-room apartment with deep balcony on the street side on the 3rd floor of a well-maintained complex on the Barbusselaan.

In a well-maintained complex in the Venserpolder district you will find this practical 3-room apartment on the third floor. AFAS Live, the Arena and Pathé where many fun events take place are easily accessible and only a 6-minute bike ride away. The same applies to the Amsterdamse Poort with many large and small retail chains. The property is conveniently located for public transport and the highways, the metro and the bus, but also the highways A2, A9 and A10. With metro line 54, Amsterdam CS can be reached within 15 minutes and the Duivendrecht station is within walking distance. With the car that you can park in front of the door, you can reach A1, A2, A9 and A10 in a few minutes.

Layout:
Common staircase, entrance on the third floor, hall with access to all rooms. Bathroom with shower and sink and washing machine connection. At the front 2 spacious bedrooms and the kitchen with access to the wide balcony, wonderful with an open view on the corner of the street. At the rear a spacious living room on the side of the inner garden. In the hall there is also a separate toilet, the meter cupboard and central heating space. The house also has its own storage room of 7m2 in the basement.

Particularities:
- Lovely balcony on the east
- Living area. approx 71m² (NEN report available)
- Healthy and professionally managed VVE: contribution € 104 per month
- Leasehold surrendered to January 31, 2035
- Permanent project notary: Notierkantoor Spier & Hazenberg.
- 2-year anti-speculation clause applicable.
- Home can only be purchased with the purpose of: self-habitation (or parents for children).
- Delivery can be fast.

Interested? Contact us now!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
223 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder