Barbusselaan 288 1102VA AMSTERDAM, Bijlmer-Centrum (D, F, H)

Bewaar object

Omschrijving

Goed ingedeeld en netjes onderhouden 1 a 2-kamerappartement van circa 42 m2 gelegen op de vierde (is hoogste) verdieping in de Venserpolder nabij de Amsterdam Arena!

Indeling:
Vierde verdieping: meterkast, entree; hal met garderoberuimte, ruime woonkamer met openslaande deur en frans balkonnetje op het zuid-westen, open slaapkamer (eenvoudig weer middels een wand af te scheiden van het woongedeelte), eenvoudige keuken en badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Berging van bijna 3 m2 op de begane grond.

De woning is voorzien van dubbel glas en van centrale verwarming middels Intergas HR 107 cv-ketel (bouwjaar 2007).
De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door Eigen Haard; de servicekosten bedragen euro 49,44 per maand.
De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 juni 2035.

Dit ruim opgezette en goed verzorgde complex (bouwjaar 1985) met groene binnentuinen ligt aan een aantal rustige straten in de Venserpolder; prettige ruim opgezette woonbuurt met een klein winkelcentrum op loopafstand en op fietsafstand van het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Arena, Heineken Music Hall en Pathe Arena vlakbij. De Venserpolder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via het station Strandvliet of Duivendrecht welke op loopafstand van het complex is gelegen. De A1, A2, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


-------------------***** English Text Below *******------------------------------------------

Nice and well maintained 1 or 2 room apartment of 42 m2 located on the fourth (is highest) floor in Venserpolder near the Amsterdam Arena!

Layout:
Fourth floor: entrance; hall with wardrobe, spacious lounge with patio door and French balcony on the south-west, open bedroom (easy again be separated by a wall from the living area), basic kitchen and bathroom with shower, toilet, sink and washing machine connection. Shed nearly 3 m2 on the ground floor.

The property is double glazed and centrally heated by Intergas HR 107 boiler (built in 2007).
The Association of Owners is professionally managed by Eigen Haard; The service costs are euro 49.44 per month.
The groundlease has been paid for in advance till June 15, 2035.

This well maintained complex (built in 1985) with green gardens located on some quiet streets Venserpolder; nice spacious residential area with a small shopping center within walking distance and within cycling distance of the Amsterdamse Poort where several large and small stores are located. In addition, the Arena, Heineken Music Hall and Pathe Arena are nearby. The Venserpolder is easily accessible by public transportation via the Strandvliet or Duivendrecht station which is located within walking distance of the complex. The A1, A2, A9 and A10 can be reached within a few minutes.

This notification is made with care; The information provided is however indicative and no rights can be derived.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-04-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
103 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De D-Buurt is een wijk in Amsterdam Zuidoost. Tijdens de vernieuwing van de Bijlmermeer zijn - op twee delen van de flat Daalwijk na - alle honingraatflats in deze wijk gesloopt. Begin 2012 is Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, opgeleverd. In het Omegagebouw wonen kunstenaars die samen het collectief Wijk 7 vormen. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. In de buurt is ruimte voor sport en recreatie. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. Ook de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar 25 ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. De F-buurt ligt in Amsterdam-Zuidoost tussen de Gooiseweg, Bijlmerdreef en Dolingadreef. Deze buurt is tijdens de vernieuwing van de Bijlmermeer ingrijpend veranderd. De ongeveer 1.300 woningen bestaan uit nieuwe appartementen en gebouwen, eengezinswoningen en gerenoveerde delen van de oorspronkelijke honingraatflats Fleerde en Frissenstein. De buurt ligt direct naast winkelcentrum de Amsterdamse Poort en vlakbij station Bijlmer ArenA. De overgebleven delen van Fleerde en Frissenstein vormen samen met de flat Florijn een mooie markering aan de dreef. Aan de brede gracht liggen waterwoningen. De H-buurt ligt centraal in Amsterdam-Zuidoost, tegen de Amsterdamse Poort, het ArenAgebied en het Nelson Mandelapark aan. De bewoners hebben een zeer diverse culturele achtergrond en er wonen veel jongeren. De buurt bestaat uit hoogbouw met veel ruimte en groen eromheen, maar er zijn ook middelhoge en laagbouwwoningen. Alle hoogbouw is tijdens de vernieuwing van de Bijlmermeer gerenoveerd. Andere verbeterplannen voor de buurt: nieuwbouw van de basisscholen De Rozemarijn en Achtsprong, overkapping van de A9, sloop en renovatie van de parkeergarages en de ontwikkeling van Heesterveld tot een creatieve broedplaats voor kunstenaars en studenten.