Barbusselaan 9 1102TS AMSTERDAM, Venserpolder West

Bewaar object

Omschrijving

** English below
Ruim en licht vier-kamer hoekappartement op de tweede verdieping van ca 84 m2 in de gewilde Venserpolder buurt in Zuid-Oost met drie slaapkamers.

Biedportaal:
Deze woning wordt verkocht via de website: De Key verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt u als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen.
De Biedingsprocedure sluit 13 augustus aanstaande om 12.00 uur.
Bieden vanaf: € 240.000,-- kosten koper

In de wijk Venserpolder ligt deze 4-kamer woning. De Heineken Music Hall, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar. Ook is de Amsterdamse Poort op fietsafstand waar veel grote en kleine winkelketens te vinden zijn. De woning ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Met metrolijn 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier bereikbaar. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Afgesloten entree, trappenhuis naar de tweede verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken en berging met CV en meterkast. Ruime en lichte woonkamer, met veel lichtinval en een leuk uitzicht vanwege de hoekligging. Ernaast is de momenteel ruime dichte keuken gelegen waar u naar eigen inzicht een nieuwe keuken kunt plaatsen. Vanuit de woonkamer en keuken toegang tot het balkon op het Zuidwesten. Drie slaapkamers van goed formaat, alleen naast elkaar gelegen. Badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. In de gang bevindt zich nog het separate toilet en nog een interne berging.
Ook beschikt de woning over een eigen berging op de begane grond van 7m2.


Bijzonderheden:
- Licht en ruim appartement met maar liefst 3 slaapkamers
- Heerlijk balkon op het zuidwesten;
- Verwarming en warmwater middels eigen CV ketel;
- Servicekosten: ca. € 97,- per maand (gezonde en actieve VvE);
- Erfpacht afgekocht tot 31 januari 2035;
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Oplevering kan snel.

**English

Bid portal:
This property is sold via the website: De Key sells homes through the transparent online MVA bidding system. This offers you, as an interested party, the opportunity to follow the bidding process.
The Bidding Procedure closes at 12.00 on August 13th. You can make an offer starting from: € 240.000, - costs buyer

The house:
Spacious and bright four room apartment on the second floor of approximately 84m2 in the popular Venserpolder in the South-East district of Amsterdam.

This 4-room apartment is located in the Venserpolder district. AFAS Live, the Ziggo Dome, Arena and Pathé where many events take place are easily accessible and only 8 minutes cycling distance.
The same goes for the 'Amsterdamse Poort' with many large and small chain stores. The house is conveniently located to public transport, metro and bus, but also to the highways A2, A9 and A10. With metro line 54 Amsterdam CS is reachable within fifteen minutes and Duivendrecht station is within walking distance. With the car you can park in front of the door and within a few minutes you are on the A1, A2, A9 and A10.

Layout:
Staircase, entrance on the 2nd floor, hall with access to all rooms. At the front you will find the bright living room situated on the corner. Closed, but big kitchen (still to be placed) with access to the balcony. Three bedrooms all next to each other. Bathroom with shower, sink and washing machine connection. In the hallway also the separate toilet and an internal storage room.

The house also has a separate storage room of 7m2 on the ground floor.

Particularities:
- Licht and spacious 4 bedroom apartment;
- Lovely balcony with nice view;
- Heating and hot water through own CV;
- Service costs: approx. € 97,- per month (healthy and active VvE);
- Annual lease payments surrendered to 31 January 2035;
- Permanent project notary: Notary office Spier & Hazenberg;
- Anti-speculation clause of 2 years;
- Property is only for sale with the aim: self-occupancy (or parents for children);
- Delivery can be done quickly.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-08-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
248 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Barbusselaan 9 1102TS AMSTERDAM, Venserpolder West

naar Barbusselaan 9 1102TS AMSTERDAM, Venserpolder West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand