Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Barcelonahaven 27 1448KR PURMEREND, Europa

Koopsom € 195.500 

Bewaar object

Omschrijving

OPEN HUIS woensdag 17 januari 2018 van 15:00 tot 16.30 uur!

Let op! Uw inschrijfformulier moet binnen zijn voor 19 januari 2018 om 17:00 uur bij stichting Intermaris of Sopar Makelaars. Het inschrijfformulier is te downloaden via http://www.sopar.nl/downloads/.

Koopgarantwoning:
In de Weidevenne in Purmerend vindt u deze nette, ruime 3-kamer woning op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is gelegen aan een groenvoorziening en beschikt over een gemeenschappelijke tuin. Voorzieningen zoals openbaar vervoer (bus/trein), winkels en het centrum van Purmerend zijn op korte afstand te vinden. Mede door de Melkwegbrug is het centrum van Purmerend fietsend en lopend zeer gemakkelijk bereikbaar en vlakbij.

De woning heeft de navolgende indeling:
Aan de voorzijde is de entree van het appartementencomplex, hier vindt u naast de brievenbussen ook de gemeenschappelijke berging en de toegang tot de achtergelegen gezamenlijke tuin. De entree tot dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Indeling: entree, ruime hal met toegang tot de inpandige berging met wasmachine aansluiting, nette toiletruimte, 2 ruime slaapkamers ( ca. 11 en 13 m2) en een deels betegelde moderne badkamer met douchecabine en wastafel. De royale woonkamer is voorzien van openslaande deuren(frans balkon) en een moderne keuken met inbouwapparatuur (4-pits keramische kookplaat, koelkast en een vaatwasser).

De woning is voorzien van gladde wanden. Nagenoeg de gehele woning is v.v. houten vloerdelen en nette binnendeuren.

De woning kan per direct opgeleverd worden (projectnotaris)

De woning wordt aangeboden in de zeer aantrekkelijke koopgarant constructie.
Toewijzingscriteria:
1 Starter woonachtig in de gemeente Purmerend, min. 1jr. ingeschreven in het bevolkingsregister. Selectie op basis van inschrijfduur Woonmatch Waterland. Kijk voor meer info op: www.woonmatchwaterland.nl
2. Huurder van Intermaris (selectie op basis woonduur)
3. Overige kandidaten.

Hoe werkt het verder:
Met koopgarant koopt u een woning met een korting van 15%. Intermaris geeft terugkoop-garantie. Eventuele winst of verlies bij verkoop deelt u met Intermaris.

KOOPGARANTPRIJS € 195.500,- k.k.
(Taxatieprijs € 230.000,- k.k.)

Aanvaarding kan spoedig. Vaste project notaris. Verkoper is nooit bewoner geweest. Woning dient gebruikt te worden voor eigen bewoning.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-01-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Barcelonahaven 27 1448KR PURMEREND, Europa

naar Barcelonahaven 27 1448KR PURMEREND, Europa
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand