Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Barentszplein 4 f 1013NJ Amsterdam, Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

Huurprijs € 1.775 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Barentszplein 4 F, Gebouw heet IJside te Amsterdam - voor informatie 020 6182222

Omschrijving:
Het kantoor is te vinden aan het Barentszplein in de Zeeheldenbuurt van Amsterdam (centrum). Het kantoor ligt tussen deze prachtige oude Amsterdamse buurt en het IJ. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn diverse winkels, cafeetjes en restaurants gevestigd. Het centrum van Amsterdam op loopafstand en is tevens met het OV te bereiken.

De bereikbaarheid van het kantoor is optimaal. Voor het openbaar vervoer heb je een uitgebreide keuze. Zo zijn er diverse bus- en tramhaltes in de directe omgeving van het kantoorgebouw te vinden. Om de hoek bij het kantoor is ook een pond die je naar Amsterdam Noord kan brengen. Met eigen vervoer kun je het kantoor snel en makkelijk kunnen bereiken via de stadswegen de aansluiten op de rijkswegen A5 en A10.

Op de 2e etage is circa 100m2 beschikbaar.

De ruimte is hoogwaardig en wordt in de huidige staat opgeleverd.

Voor meer informatie en/of bezichtiging, kunt u ons altijd bereiken, 020 6182222
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-12-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Zeeheldenbuurt is de buurt tussen de oude Houthaven, het IJ, het Westerkanaal en de Zoutkeetsgracht. De Zeeheldenbuurt is van oorsprong een arbeiderswijk. Vroeger woonden er veel havenwerkers en fabrieksarbeiders. Kenmerkend voor de buurt is de grote zelfredzaamheid. Iedereen kent elkaar. Het stadsdeel heeft flink ge´nvesteerd in de Zeeheldenbuurt met het opknappen en verbeteren van de openbare ruimte, de kwaliteit van de welzijnsvoorzieningen en het behoud van winkels en bedrijvigheid. De buurt telt relatief veel kleine huurwoningen met een lage huur, maar je vind hier ook nieuwbouw en middeldure huurwoningen.