Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Barentszplein 6 U 1013NJ AMSTERDAM, Zeeheldenbuurt

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

ENGLISH VERSION BELOW:
SPECTACULAIR 3- kamer appartement van 83 m met HOGE PLAFONDS gelegen op de tweede etage op een unieke locatie aan het water op loopafstand van de Haarlemmerstraat, de Grachtengordel en het Centraal Station. De woning is gestoffeerd.

Dit LUXE appartement heeft kilometers ver uitzicht over de Houthavens. Het is UNIEK, ready to move in. Op de begane grond bevind zich een separate bergruimte en in de onderbouw bevind zich een parkeergarage.

Het complex is zeer centraal gelegen aan het begin van de IJ-oevers, tussen het Prinseneiland, het Westerdok en de Silodam. In de nabije omgeving vindt u onder andere de Haarlemmerstraat, de Jordaan en het Centraal Station. Hiernaast is de binnenstad binnen enkele fietsminuten te bereiken.

Indeling
De gezamenlijke entree bevindt zich op de begane grond, hier vind u ook de brievenbussen, het trappenhuis en de liften.

Derde verdieping
Entree, hal, royale woonkamer en moderne half-open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan beide kanten van de entree bevindt zich een slaapkamer. Centraal in de woning bevinden zich de moderne badkamer, een separaat toilet en een ruimte berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Woonoppervlakte: 94 m BVO en 83 m GO Wonen gemeten conform NEN2580

Voorzieningen:
- Gestoffeerd;
- Berging op de begane grond;
- 2 slaapkamers;
- keuken met inbouwapparatuur;
- Wijds uitzicht;
- Lift;

Huurperiode: Minimaal een jaar
Beschikbaar: Per direct
Huurprijs: 2.250,- exclusief servicekosten
Parkeren: In de ondergelegen parkeergarage is een parkeerplaats los te huur voor 175,- per maand.
Borg: De waarborgsom bedraagt twee maanden huur.

Voorbehoud:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

ENGLISH VERSION:
For rent Semi furnished 2 bedroom apartment with incredible view over the old harbour and the IJ.
The apartment has a floor area of 83 sqm and is situated in the third floor of a newly build apartment complex called "IJside".

The building was delivered in 2009 and consists of 41 apartments and has a parking garage underneath the building.
On the ground floor is a separate storage area and underneath the building is a parking garage. It is possible to rent a separate parking place for 175.- per month.
The complex is located very central at the start of the IJ-shores, between the Prinseneiland, the Westerdok and the Silodam. Close to the apartment you will find the Haarlemmerstraat, the Jordan area and the Central Station and the City Centre is only a couple of minutes by bicycle away.

Lay out:
The shared entrance is located on the ground floor, where you will also find the mailboxes, the staircases and the elevators.

Third floor
Entrance, hall, royal living room with a modern half-open kitchen with built-in appliances. The bedrooms are located on both sides of the entrance. At the centre of the apartment you will find the bathroom, a separate toilet and a storage area with connections for the washer and dryer.

Floor area: 94 sqm gross floor area en 83 sqm letteble floor area

Utilities
- Semi furnished;
- Storage area on the ground floor;
- 2 bedrooms;
- Kitchen with built-in appliances;
- Great view;
- Elevator;

Rental period; Minimum one year
Availability: Immediately
Rental price: 2,250,- excluding utilities.
Parking: One parking place in the parking garage underneath the building is available for 175.- per month
Security deposit Two months deposit

Restrictions:
This information has been compiled by us with the utmost care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or else, nor for the consequences.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Externe bergruimte
19 m²
Inhoud
317 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.

Kaart Barentszplein 6 U 1013NJ AMSTERDAM, Zeeheldenbuurt

naar Barentszplein 6 U 1013NJ AMSTERDAM, Zeeheldenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand