Barentszstraat 117 1013NL Amsterdam, Zeeheldenbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Zorgeloos wonen, dat vind je hier! Dit 3-kamer nieuwbouwappartement uit 2011 geeft je veel comfort & woonplezier.

Niet alleen omdat er sprake is van goede isolatie en alles nog heel nieuw is woon je hier fijn, maar zeker ook omdat het appartement zeer praktische is ingedeeld. Naast een woonkamer met open keuken heb je hier een goed balkon op het zuiden. Hier kun je ook een eettafel kwijt en heb je uitzicht op een verzorgde binnentuin.

De luxe keuken zelf is voorzien van inbouwapparatuur in de vorm van een Quooker, 5-pits gasfornuis, combi oven/magnetron, koelkast, apart vriesgedeelte, afzuigkap en een mooi zwart stenen blad. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en door de dubbele isolerende beglazing heb je hier een goede nachtrust.
Een nette badkamer, een ruime hal met plek voor een garderobe, een separaat toilet en een berging op de begane grond van ca. 4 m2 maken het plaatje af!

VvE
Vereniging van Eigenaren 'De Zeeheld' is opgericht in 2009 en bestaat uit de appartementen aan Barentszstraat 81 t/m 121 (oneven). De VvE wordt professioneel beheerd door Eigen Haard en de servicekosten bedragen ca. € 75,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsbegroting opgesteld en het schilderwerk is in 2018 uitgevoerd.

Erfpacht
De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 december 2059. De algemene voorwaarden voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Buurt
Aan culinaire plekjes geen gebrek in de buurt; de buren van Wijncafé Worst, Café Mads, Meneer Nieges, BAK, De Gouden Reaal, Apostrof, Bickers aan de Werf; zomaar een greep uit het aanbod op loopafstand. Voor nog veel meer leuke tentjes ben je snel in de Jordaan, waar je ook de markt vindt op de Noordermarkt en de Lindengracht of op het Westergasterrein. Het pondje naar het hippe Noord gaat bij de Ponsteiger of op CS.

Bus 48 heeft een halte aan de Westerdoksdijk en wat betreft parkeren valt dit stukje onder West 8.2 'Zeeheldenbuurt' en je kunt hier relatief snel een parkeervergunning krijgen.

Kenmerken:
- Bouwjaar complex 2011
- Balkon op zuiden van ca. 6 m2
- Berging op de begane grond van ca. 4 m2
- Servicekosten ca. €75,- per maand
- Erfpachtcanon afgekocht tot 15 december 2059
- Meetrapport conform NEN2580

***ENGLISH TRANSLATION***

Carefree living, that's what you find here! This 3-room apartment from 2011 gives you a lot of comfort & living pleasure.

Not only because there is good insulation and everything is very new it is comfortable living, but also because the apartment has a very practical lay-out. Besides a living room with open kitchen you have a good balcony facing south. Here you can also have a dining table and you have a view on a well-kept courtyard.

The luxury kitchen itself is equipped with appliances like a Quooker, 5-burner stove, combi oven / microwave, fridge, separate freezer, extractor fan and a beautiful black stone top. Both bedrooms are located at the front and through the double insulating glazing you have a good night's sleep here.
A modern bathroom, a spacious hall with space for a wardrobe, a separate toilet and a storage room on the ground floor of approx. 4 m2 complete the picture!

VvE
Owners' Association 'De Zeeheld' was founded in 2009 and consists of the apartments at Barentszstraat 81 to 121 (odd). The VvE is professionally managed by Eigen Haard and the service costs are approx. € 75, - per month. A multi-year maintenance budget has been drawn up and the painting has been carried out in 2018.

Ground lease
The ground rent canon has been surrendered to December 15, 2059. The general conditions for continuous ground lease 2000 apply.

Neighborhood
There is no shortage of culinary spots in the neighborhood; the neighbors of Wijncafé Worst, Café Mads, Mr. Nieges, BAK, De Gouden Reaal, Apostrof, Bickers aan de Werf; just a selection from the range within walking distance. For many more nice tents you are quickly in the Jordaan, where you can also find the market on the Noordermarkt and the Lindengracht or on the Westergasterrein. The ferry to the trendy North goes at the Ponsteiger or at CS.

Bus 48 has a stop at the Westerdoksdijk and as far as parking is concerned, the street is part of West 8.2 'Zeeheldenbuurt' and you can get a parking permit relatively quickly here.

Characteristics:
- Year of construction complex 2011
- Balcony facing south of approx. 6 m2
- Storage on the ground floor of approx. 4 m2
- Service costs approx. € 75, - per month
- Annual lease payments surrendered to December 15, 2059
- Measurement report in accordance with NEN2580
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2019
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
157 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet – er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.