Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Barentszstraat 317 1013NN AMSTERDAM, Zeeheldenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Multifunctionele winkel/ bedrijfsruimte van ca. 210m2 met een prachtige ligging nabij de Pontsteiger, Houthavens en het IJ. Deze ruimte is gelegen in de Zeeheldenbuurt en bestaat uit drie naast elkaar liggende ruimtes op de begane grond. De Zeeheldenbuurt kenmerkt zich door de diversiteit van restaurants, cafés, nieuwbouwwoningen in de Houthavens en goede bereikbaarheid.

Dit object bestaat oorspronkelijk uit drie verschillende adressen welke zijn samengevoegd. De linkerzijde is momenteel in gebruik als kantoor, achterzijde als keuken, in het midden bevindt zich sanitaire voorzieningen. De rechterzijde is in gebruik als opslagruimte. De achterzijde is uitgebouwd en voorzien van twee lichtstraten waardoor er voldoende daglicht toetreding is.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Per auto:
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is erg goed. De kantoorruimte ligt tussen afrit Amsterdam CS en de westzijde van de ringweg A10 gesitueerd. Zo bevindt zich de oprit/ alsmede de afrit van de ringweg A10 op ca. 5 minuten rijafstand.
Parkeren is mogelijk op de openbare weg tegen betaling.

Per openbaar vervoer:
Goed bereikbaar via openbaar vervoer in de vorm van bussen en trams vanaf treinstations Amsterdam CS en Amsterdam Sloterdijk. Stadsbuslijn 21 of 48 stopt nabij de kantoorruimte en tram 3 richting Zoutkeetsgracht stopt op loopafstand.

BESTEMMING
Gemengd – 1: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening, bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 1881

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 210 m2

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud: Nog nader te bepalen.
Servicekosten: Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-09-2018
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte, Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1881

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
210 m²
Opp bedrijfshal
210 m²
Opp winkelruimte
210 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet – er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.

Kaart Barentszstraat 317 1013NN AMSTERDAM, Zeeheldenbuurt

naar Barentszstraat 317 1013NN AMSTERDAM, Zeeheldenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand