Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Barkentijnkade 123 1086VL Amsterdam, Steigereiland Noord

Vraagprijs € 790.000 

Bewaar object

Omschrijving

Wil je een aantal redenen horen waarom hier wonen magisch is? Laat je inspireren...

IJburg is ieder seizoen prachtig. In de herfst heeft het de mooiste Hollandse luchten, in de winter neem je je schaatsen mee en schaats je zo naar het bruisende centrum van Amsterdam en zodra de zon begint te schijnen vaar je zo de IJburgerbaai op! Je hebt aan alle kanten binding met het water...

Dit prachtige huis aan de Barkentijnkade 123 combineert uitzicht, ruimte en wellness met een exceptioneel design! Door de hele woning hangt eenzelfde sfeer: luchtig, wit tinten en rustig als belangrijkste elementen. Maar vooral: een harmonieus en licht kleurenpalet! De moderne en stijlvolle keuken, de grote ruimten zorgen voor een thuis waar je zo in kan trekken.

Het meest bijzondere aan dit huis is toch wel het verbluffende uitzicht op het water. Het water, de voorbij varende bootjes, het is elke dag weer een stilleven dat zorgt voor een eigentijds rustiek decor dat nooit verveelt!


Indeling
Begane grond: aan de voorzijde van dit huis is een trap naar beneden waar je de gardarobe vindt en een ruime en luxe wasruimte. Ook tref je hier een garage waar je 2 auto's kunt parkeren.

Via de entree vanaf de dijk kom je in de hal van de woning met meterkast en het toilet.

Bakken, braden, frituren, wokken en stampen... In het dagelijks leven koken we heel wat af! De strakke, nieuwe (2017) keuken vind je aan de voorzijde van dit bijzondere huis en biedt je een heerlijke plek om te leren, experimenteren en opnieuw te proberen. En dan dat uitzicht... uren turen over de IJburgerbaai/Buiten IJ/Pampus terwijl je staat te koken. Voor vele is het een droom, maar hier is het werkelijkheid!

Het geheel is afgewerkt met witte fronten en een stoer grijs werkblad, en dankzij de vele lades en kasten is er voldoende werk- en bergruimte.

Vanuit keuken is er een kleine trap naar boven waar je de woonkamer kunt vinden. Hier is zeer veel licht aanwezig door de vele en grote ramen. Ook hier staat het uitzicht centraal; vanuit je luie stoel genieten van de voorbij varende bootjes... mooier is er toch niet?

Dan is er een trap naar de serre aan voorzijde. Dit is een bijzondere ruimte met hoge ruiten en een glazen plafond! Het plafond is elektrisch te openen, waardoor er een open structuur ontstaat in het huis. Dit is een zeer zonnige ruimte die je kunt gebruiken voor vele doeleinden, denk aan een werk- hobby- of speelkamer.

Eerste verdieping: hier is een kleine trap naar lange hal, die toegang geeft tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers, waarvan 1 in gebruik als inloopkast, zijn allemaal zeer netjes en strak afgewerkt in een lichte kleur. Daar komt bij dat ze allemaal zijn voorzien van een groot raam, waardoor elke kamer aangenaam licht is geworden. Hier zul je genieten van een lekkere nachtrust en als je ontwaakt heb je prachtig uitzicht!

De luxe badkamer met riant ligbad, dubbele wastafel en dubbele douche is zeer fraai afgewerkt. Je hebt het gevoel alsof je in een luxe hotelkamer bent! De warme kleuren in combinatie met het prachtige sanitair, zorgen voor de wow-factor! Hier kom je helemaal tot rust en zul je optimaal genieten.

Verdere vergroting van het woonoppervlak is mogelijk, door een opbouw te realiseren. Wil je nog meer genieten van het prachtige uitzicht? Je zou ook een dakterras kunnen maken, zodat je hier tot in de late uurtjes kunt genieten van het zonnetje en het magnifieke uitzicht!

De woning heeft een energielabel A en de erfpacht (algemene bepalingen 2000 met een jaarlijkse index canon) bedraagt 8.325,25 per jaar.


Locatie
Dit prachtige en stijlvolle huis ligt op het Steigereiland van het gezellige IJburg. Alle straatnamen hier zijn vernoemd naar diverse type schepen, doordat je aan alle kanten binding met het water hebt. De omgeving is autoluw en je hebt een autovrije dijk aan de voorzijde. Hier waan je je 365 dagen op vakantie en het is hier heerlijk wonen!VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
190 m²
Perceeloppervlakte
82 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

Haveneiland-West is de grootste buurt van IJburg. Het waterrijke karakter van het eiland wordt versterkt door de twee grachten. Er is gekozen voor stedelijke bouw met een recht stratenpatroon en doorkijk naar het IJmeer. De buurt heeft ruim 7.000 bewoners, met veel jonge kinderen. Een deel van de geplande woonblokken aan de Polygoongracht is door de economische crisis nog niet gebouwd. De lege kavels worden benut voor bewonersinitiatieven ter vergroting van het groene karakter en versterking van de saamhorigheid in de buurt.

Kaart Barkentijnkade 123 1086VL Amsterdam, Steigereiland Noord

naar Barkentijnkade 123 1086VL Amsterdam, Steigereiland Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand