Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Barkpad 25 1034DG Amsterdam, Banne Zuidwest

Bewaar object

Omschrijving

Deze woning, met een maximaal woongenot, is gelegen aan een autovrije straat grenzend aan het park ‘de Buiksloterbreek’ en op korte afstand van de pont en de winkels van boven ’t IJ. Deze woning is maximaal vergroot met een uitbouw aan de woonkamer en dakkapellen op de 1e en 2e verdieping. De oorspronkelijke inpandige berging is bij de keuken getrokken, waardoor een grote keuken is ontstaan. Deze keuken met kook-/spoeleiland is in 2015 geheel vernieuwd. De huidige badkamer is op een andere plek in huis gebouwd en daarbij extra groot (12 m2) gemaakt. In de achtertuin staat een stenen schuur en op de erfafscheidingen zijn onderheide stenen muren geplaatst.

Indeling
Begane grond: entree, hal met trap en toilet, ruime woonkamer met grote glazen (schuif)pui naar de tuin en een moderne open keuken (2015) met kook-/spoeleiland, inbouwapparatuur en veel bergruimte. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.
1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers en een zeer grote badkamer met (bubbel)bad, douche en dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een aparte toiletruimte met opstelling wasmachine.
Zolderverdieping: een totaal open ruimte met dakkapel aan de achterzijde en Velux dakkapelramen aan de voorzijde, opstelling CV-ketel en bergruimte. Deze ruimte is geheel afgewerkt en kan multifunctioneel worden gebruikt.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1987;
• Woonopp. 133 m2;
• Inhoud 436 m3;
• 137 m2 erfpachtgrond, afgekocht tot 01-03-2037;
• Alle kozijnen zijn van kunststof;
• De CV-ketel is van 2012;
• Aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-07-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m²
Perceeloppervlakte
137 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Barkpad 25 1034DG Amsterdam, Banne Zuidwest

naar Barkpad 25 1034DG Amsterdam, Banne Zuidwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand