Vorige | Volgende

Bartholomeus Diazstraat 12 hs 1057TB Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Wat een topper! Vernieuwde en uitgebouwde 3-kamer woning van 72m2 met fijne stadstuin! De woning heeft geen erfpacht, want gelegen op eigen grond! Energielabel B. *** English text below ***

Omgeving:
De woning, met een gevel in de bekende ‘Amsterdamse schoolstijl’, bevindt zich in het populaire deel van de Baarsjes, direct achter de ‘Jan Eef’ en het Mercatorplein met een grote diversiteit winkels en voorzieningen. Het Rembrandtpark en Erasmuspark liggen op een paar minuten lopen, de tram stopt om de hoek en gaat direct naar het centrum. Met de auto ben je in 5 minuten op de A10 en op de fiets is het 10 minuten naar het stadscentrum. Deze buurt kenmerkt zich door de vele leuke drink- en eetgelegenheden.

Indeling en kenmerken:
Een heerlijk huis waar je direct in kunt, prettig ingedeeld met onder andere een trapkast, wasruimte en ruimtelijke woonkamer plus fraaie open keuken met Quooker. De woning heeft een eigen entree, de slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en de woonkamer grenst met openslaande deuren aan de tuin. De tweede slaapkamer heeft ook openslaande deuren naar de tuin en de was/bergruimte grenst aan deze kamer.
Vanuit de hal is de moderne badkamer inclusief ligbad, vloerverwarming, inloopdouche met glazen deur en 2 aparte thermostaten te bereiken. Door de gehele woning ligt een eiken lamelparket. De wanden zijn glad gestuukt. De tuin is gelegen op het noorden en heeft in de namiddag zon.

Vereniging van eigenaren:
De kleine gezonde VVE (12-BG, I, II en III hoog) beschikt over een reservefonds van circa 15.000 euro. De servicekosten bedragen 60 euro per maand. In 2018 zijn de buitenkozijnen aan de voorzijde gerenoveerd en geschilderd.

Bijzonderheden op een rij:
- In 2016 uitgebouwd en volledig luxueus gerenoveerd
- Vloerverwarming onder uitbouw en in de badkamer
- Luxe openslaande stalen deuren
- CV ketel met hoge capaciteit
- 10 elektra groepen
- Geïsoleerde vloer en dubbel glas, zeer goed energielabel B
- Gelegen op eigen grond

------- English text -------

Beautifully renovated two bedroom 72m2 apartment with lovely citygarden garden. There is no leasehold because it is your own ground. Energy label B!

Surroundings:
The apartment, with a front in the style of the well-known ‘Amsterdamse Schoolstijl’, is situated in the Baarsjes, immediately behind the ‘Jan Eef’ and the Mercator Square with a large supply of shops and utilities. The Rembrandtpark and Erasmuspark are a few minutes walking, the tram stops around the corner and takes you straight to the city center. By car you are within 5 minutes at the Amsterdam ring A10. By bicycle you are within 10 minutes in the city center. This neighborhood is known for the many bars and restaurants.

Layout and features:
A convenient house where you can move in immediately, a smart layout with, among other things, a cupboard under the stairs, laundry room and spatial living room with beautiful open kitchen including a Quooker for immediate boiling water. The house has its own entrance, the bedroom is located at the front and the living room has French doors to the garden. The second bedroom also has French doors to the garden and the laundry / storage room adjoins this room. From the hall you reach the modern bathroom including bath, under floor heating, walk-in shower with glass door and 2 separate thermostats. Throughout the entire house there is oak parquet flooring. The garden is located on the north and has sunshine in the afternoon.

Owners association:
There is a small healthy and active VvE consisting of the apartments 12-hs, 12-I, 12-II, 12-III with a cash reserve of €15.000. The monthly contribution is €60,-. In 2018 the outside frames and facades on the front were renovated and painted.

Particularities:
- Completely and luxuriously renovated in 2016
- Floor heating throughout the apartment
- Blacks luxurious steel doors
- Painting on the front of the building executed in 2018
- Active VVE
- Central heating with high capacity
- 10 groups for electricity
- Fully equipped with double glazing and isolated floor
- No leasehold, own ground
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-09-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder