Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bartholomeus Diazstraat 54 III 1057TD Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 325.000 

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**English translation below**

RUIM 3 KAMERAPPARTEMENT GELEGEN OP EEN TOP LOCATIE IN DE BAARSJES!

Object:
BARTHOLOMEUS DIAZSTRAAT 54-3 te 1057 TD AMSTERDAM

Ligging:
Het appartement is gelegen in de populaire wijk De Baarsjes. In de straat en in de omgeving zijn er vele winkels en speciaalzaken en ook leuke, hippe eetgelegenheden zoals Bar Baarsch, Radijs, Bar Frits en Caf Cook. Op steenworp afstand liggen twee heerlijke parken; het Rembrandtpark en het Erasmuspark.
Daarnaast bent u met de auto binnen een mum van tijd vanaf de Jan Evertsenstraat op de ring van Amsterdam. Station Sloterdijk en Station Lelylaan liggen op fietsstand, maar zijn ook goed bereikbaar met openbaar vervoer. Meerdere tramhaltes zijn op loopafstand gelegen.

Indeling:
Entree begane grond, trap naar de DERDE verdieping, toegang tot appartement, hal welke toegang geeft aan de badkamer met toilet, keuken, slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede slaapkamer aan de voorzijde

Oppervlakte:
Gebruiksoppervlak: 49,7 m
Gebouw gebonden buitenruimte : 6,9 m
Totaal : 56,6 m

Onderhoud:
Het appartement bevindt zich in een nette staat van onderhoud, Verwarming en warm water gaat middels een CV ketel.

Bouwjaar:
1926

Kadastraal bekend:
Gemeente Sloten (N.H.), Sectie C, Nummer 9562, Index A4

VvE:
VVE BARTOLOMEUS DIAZSTRAAT 54
Maandelijkse bijdrage servicekosten bedragen 75,-- . De administratie wordt gevoerd door Twinss VvE diensten, een MJOP is niet aanwezig en de V.v.E. bestaat uit 4 leden.

Erfpacht:
EIGEN GROND

Bijzonderheden:
- Totaal gebruiksoppervlak 56,6 m;
- Eigen grond;
- Gesplitst in 1974;
- Oplevering in overleg.

De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPACIOUS 3 ROOM APARTMENT LOCATED AT A TOP LOCATION IN THE BAARSJES!

Object:
BARTHOLOMEUS DIAZSTRAAT 54-3 in 1057 TD AMSTERDAM

Location:
The apartment is located in the popular De Baarsjes neighborhood. In the street and in the surrounding area there are many shops and specialty shops and also nice, hip eateries such as Bar Baarsch, Radijs, Bar Frits and Caf Cook. Two delightful parks are just steps away; the Rembrandtpark and the Erasmuspark.
In addition, you can reach the Amsterdam ring road in no time from Jan Evertsenstraat. Sloterdijk station and Lelylaan station are on bicycle stand, but are also easily accessible by public transport. Multiple tram stops are located within walking distance.

Layout:
Ground floor entrance, stairs to the THIRD floor, access to apartment, hall which gives access to the bathroom with toilet, kitchen, bedroom at the rear with access to the balcony and the living room. From the living room there is access to the second bedroom at the front

Surface:
Usage area: 49.7 m
Building bound outdoor space: 6.9 m
Total: 56.6 m

Maintenance:
The apartment is in a good state of maintenance, heating and hot water goes through a central heating boiler.

Construction year:
1926

Cadastral known:
Municipality of Sloten (N.H.), Section C, Number 9562, Index A4

VvE:
VVE BARTOLOMEUS DIAZSTRAAT 54
Monthly contribution to service costs is 75. The administration is carried out by Twinss VvE services, an MJOP is not present and the V.v.E. consists of 4 members.

Ground lease:
OWN GROUND

Particularities:
- Total use area 56.6 m;
- Own ground;
- Split in 1974;
- Delivery in consultation.

The usage area is calculated in accordance with the industry-standard NEN2580 standard. The surface area can therefore differ from comparable properties and / or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. We do our utmost to calculate the correct area and to support it as much as possible by placing floor plans with dimensions. But we want to emphasize that no rights can be derived from any difference between the specified and the actual size.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zon 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafes, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafs zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder