Bartholomeus Ruloffsstraat 5 - 1 1071WJ Amsterdam, Hondecoeterbuurt

Vraagprijs € 475.000 

Bewaar object

Omschrijving

In het Museumkwartier gelegen ruim en licht appartement (78m2) op de eerste
etage met eigen opgang en een balkon aan de achterzijde.

De Bartholomeus Ruloffsstraat is gelegen in het populaire stadsdeel Oud-Zuid. Het appartement is zeer centraal gelegen. Met de van Baerlestraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat om de hoek zijn er genoeg winkels in de buurt. Ook zijn er veel gezellige restaurants en kroegjes in de omgeving te vinden zoals Wildschut, Le Garage en Joffers. Het Museumplein met het Concertgebouw en het Vondelpark zijn op 5 minuten loopafstand. Via de Beethovenstraat bent u binnen enkele minuten op de ring A10. Er zijn verschillende mogelijkheden qua openbaar vervoer in de buurt zoals tram 2, 3, 5, 12. Bus 170, 145, 172, 174 en de rechtstreekse bus naar Schiphol stoppen op 1 minuut loopafstand.

Indeling
Middels een eigen entree vanaf de straatzijde, toegang tot de eerste verdieping. Hal met toegang tot de woonkamer, open keuken, slaapkamer, toilet en bergkast. Aan de voorzijde bevindt zich over de gehele breedte de lichte woonkamer met open keuken, deze keuken heeft een ijskast met vriezer, een RVS gasfornuis met heteluchtoven en RVS afzuigkap. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, vanuit hier is een doorloop naar de moderne badkamer, deze bestaat uit een wastafel en ligbad. Hier is de toegangsdeur naar het balkon, gelegen op het Oosten. Hier kunt U lekker genieten van de ochtendzon. In de badkamer is plaats voor uw wasmachine- droger. In de hal bevindt zich nog een aparte bergkast.
Door het gehele appartement ligt een fraaie houtenvloer.

Bijzonderheden:
* Zie alternatieve plattegrond voor de mogelijkheid om een extra slaapkamer te maken.
* Balkon op het Oosten
* Geheel voorzien van dubbel glas
* Het pand is gelegen op erfpacht, de canon voor dit appartement bedraagt € 284,96 per half jaar. Erfpachtvoorwaarden 2000 zijn van toepassing en het tijdvak loopt tot 31-07-2044
* Kleinschalige VVE, onder gesplitst. 2 leden, servicekosten bedragen € 50,00 per maand
* Eigen opgang
* NEN 2580 opgemeten, 77,5 M².
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Bartholomeus Ruloffsstraat 5 - 1 1071WJ Amsterdam, Hondecoeterbuurt

naar Bartholomeus Ruloffsstraat 5 - 1 1071WJ Amsterdam, Hondecoeterbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand