Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bartholomeus Ruloffsstraat 5 1 1071WJ Amsterdam, Hondecoeterbuurt

Vraagprijs € 475.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

In het populaire "Oud Zuid" achter de van Baerlestraat en om de hoek van de Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat ligt dit ruime appartement van 78m op de eerste etage met eigen opgang en een balkon aan de achterzijde.
Het appartement is thans deels in gebruik als kantoorruimte, maar heeft bestemming wonen.
Er is momenteel 1 slaapkamer, voor een goed beeld van de indeling verwijs ik je naar de plattegronden. Ook voor het creren van een extra slaapkamer zijn alternatieve plattegronden toegevoegd.

Er zijn veel gezellige restaurants en kroegjes in de omgeving te vinden zoals Wildschut, Le Garage en Joffers. Het Museumplein met het Concertgebouw en het Vondelpark zijn op 5 minuten loopafstand. Via de Beethovenstraat bent u binnen enkele minuten met de auto op de ring A10. Er zijn verschillende mogelijkheden qua openbaar vervoer in de buurt.
Station RAI en WTC zijn op een paar minuten afstand.

Indeling

Middels een eigen entree vanaf de straatzijde, toegang tot de eerste verdieping. Hal met toegang tot de woonkamer, open keuken, slaapkamer, toilet en bergkast. Aan de voorzijde bevindt zich over de gehele breedte de lichte woonkamer met open keuken, deze keuken heeft een ijskast met vriezer, een RVS gasfornuis met heteluchtoven en RVS afzuigkap. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, vanuit hier is een doorloop naar de moderne badkamer, deze bestaat uit een wastafel, aparte douche en ligbad. Hier is de toegangsdeur naar het balkon, gelegen op het Oosten. Hier kunt U lekker genieten van de ochtendzon. In de badkamer is plaats voor uw wasmachine- droger.
In de hal bevindt zich nog een aparte bergkast.
Door het gehele appartement ligt een fraaie massieve eiken houtenvloer.Bijzonderheden:
* Zie alternatieve plattegrond voor de mogelijkheid om een extra slaapkamer te maken.
* Balkon op het Oosten
* Geheel voorzien van dubbel glas
* Het pand is gelegen op erfpacht, de canon voor dit appartement bedraagt 284,96 per half jaar. Erfpachtvoorwaarden 2000 zijn van toepassing en het tijdvak loopt tot 31-07-2044
* Kleinschalige VVE, onder gesplitst 2 leden, servicekosten bedragen 50,00 per maand
* Eigen opgang
* NEN 2580 opgemeten, 77,5 M.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.