Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Basisveenstraat 11 1441ML Purmerend, Gors-Noord

Vraagprijs € 265.000 

Bewaar object

Omschrijving

WELKOM THUIS op de Basisveenstraat 11 te Purmerend!

Een niet alledaagse woning, als dat is wat u zoekt lees dan vooral verder! Want door zijn geringe diepte, maar enorme breedte krijgt het begrip 'licht' in dit huis een totaal nieuwe dimensie.

Deze woning staat op de hoek van de Basisveenstraat en de Kraggeveenstraat en vormt daarmee de entree van dit populaire woonerf in de Gors-Noord. Voorzieningen volop, want het Waterlandziekenhuis, het Leeghwaterbad en het politiebureau zijn allen zeer dichtbij. Maar ook een bioscoop, kinderboerderij, park het Gorsebos en winkelcentra Meerland en De Gors zijn goed te bereiken. Parkeren in de straat is uitsluitend voor bewoners en de automobilist bereikt middels de IJsselmeerlaan in een oogwenk alle denkbare ontsluitingswegen van Purmerend.

Laat de plattegronden goed op u inwerken. De unieke indeling van dit woonhuis maakt dat er maar liefst vier grote slaapkamers te vinden zijn, een hobbyruimte en een vierkante woonkamer. Voor ieder vertrek geldt dat een prettige, grote hoeveelheid glas voor veel lichtinval zorgt. De straatgerichte berging is meer dan praktisch voor uw rijwielen en opslagbehoeften. Loopt u even mee?

Via de entree met meterkast lopen we naar de hal. Vanuit hier is de berging/schuur te bereiken, alsmede het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De half open keuken kent een fijne U-opstelling en is ondanks haar open verbinding met de woonkamer toch aan het zicht onttrokken zodra u op de bank een film zit te kijken. De vierkante woon- en eetkamer is op 1001 manieren in te delen, laat hier vooral uw fantasie de vrije loop!

Op de eerste verdieping beseft u nogmaals wat een bijzondere indeling deze woning kent. Doordat de trapopgang centraal op de verdieping is geplaatst, vindt u de eerste twee slaapkamers van dit huis aan weerszijden van de overloop, met de badkamer daar centraal tussenin. Aan opbergruimte geen gebrek, want maar liefst 15 (!!) inbouwkasten bieden in dit huis ruimte aan uw kleding en andere bezittingen. Uw linnenkasten zijn niet langer nodig en daardoor blijft er maximale ruimte over in de kamers.

Ook op de tweede verdieping zijn de gevels nog overwegend recht, waardoor hier nog eens twee grote slaapkamers te vinden zijn. Als bonus is een hobbyruimte gecreŽerd, waardoor u ťcht vier slaapkamers heeft en geen twijfelachtige ruimten waar na veel passen en meten een klein ledikant kan staan.

Laat dit huis u verrassen! Deze indeling komt u nooit meer tegen kunnen wij u verzekeren, juist de indeling zorgt hier voor licht, ruimte en een optimale doelmatigheid. De woning is vanaf de bouw zeer goed onderhouden en dat is te zien. Zo is het buitenschilderwerk een jaar geleden nog voor het laatst uitgevoerd, is er bekabeld internet in veel kamers aanwezig en zijn de wanden netjes behangen.

Buitenruimte is aanwezig, veilig afgesloten en voorzien van een tuinberging. De tuin is niet groot, maar optimaal gelegen op het Zuiden/Zuidwesten, waardoor u wťl lekker van de zon kunt genieten.

Wetenswaardigheden:
102m2 eigen grond
148 (!) m2 woonoppervlak
Vier ruime slaapkamers
Oplevering vanaf 1 dec 2018
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
148 m²
Perceeloppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Basisveenstraat 11 1441ML Purmerend, Gors-Noord

naar Basisveenstraat 11 1441ML Purmerend, Gors-Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand