Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Basisweg 35 L 1043AN Amsterdam, Sloterdijk II

Huurprijs € 55 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam hebben wij dit prachtige pand in (deel)verhuur. Het betreft een super praktisch pand welke beschikt over maar liefst vier overheaddeuren en de zeer gunstige hoekligging!

Via de hoofdingang is de bedrijfsruimte toegankelijk die voorheen werd gebruikt als boekbinderij. De bedrijfsruimte is voorzien van een extra te belasten vloeistofdichte vloer (ca. 2500kg/m2) en krachtstroom. Door de glazen ramen in het plafond is de ruimte mooi licht. Bij deelverhuur van het linker pand beschikt deze over twee overheaddeuren. Indien het gehele pand (2.866m2) wordt gehuurd heeft u de beschikking over vier overheaddeuren.

Bestemming:
Bedrijfsruimte
Oppervlakte: ca. 1.122 m2

Deze bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een groter geheel van ca. 2.866 m2, het is ook mogelijk om het gehele pand te huren.

Hoogte:
ca. 5 meter

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk op een prominente zichtlocatie aan de Basisweg en de rijksweg A5. De bereikbaarheid per auto is uitstekend, op 1,5 kilometer afstand ligt een op- en afrit van de rijksweg A10 en op 500 meter afstand een op- en afrit van de rijksweg A5. Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via trein-, metro- en busstation Sloterdijk dat op minder dan 1,5 kilometer afstand is gelegen.

Indeling:
Hoofdingang met directe deur naar de grote bedrijfshal van 1.122m2,

Diverse voorzieningen:
- extra zwaar te belasten vloer begane grond (ca. 2500kg/m2)
- twee hoge overheaddeuren
- kabelgoten

Parkeermogelijkheden:
Vrij parkeren voor de deur (waarschijnlijk betaald parkeren in de toekomst)

Huurprijs:
55,- per jaar, per m2 excl. BTW
Huurtermijn:
2 jaar
Aanvaarding/oplevering:
Direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-04-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Kaart Basisweg 35 L 1043AN Amsterdam, Sloterdijk II

naar Basisweg 35 L 1043AN Amsterdam, Sloterdijk II
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand