Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Basisweg 35 R 1043AN Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk

Huurprijs € 60 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen op het bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam hebben wij dit prachtige pand in de verhuur. Het betreft een super praktisch pand welke beschikt over een zeer gunstige hoekligging! Een deel kantoorruimte met 2 mooie bedrijfshallen, waarvan 1 op de begane grond en 1 op de 1e etage.

Via de ruime nette entree is de bedrijfsruimte toegankelijk die voorheen werd gebruikt als boekbinderij. De bedrijfsruimte is voorzien van een extra te belasten vloeistofdichte vloer (ca. 1000kg/m2) en krachtstroom. Door de glazen ramen in het plafond is de ruimte mooi licht. De ruimte beschikt over twee overheaddeuren.


Bestemming:
Bedrijfsruimte/kantoorruimte

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 1.347 m2
Eerste verdieping: ca. 397 m2

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk op een prominente zichtlocatie aan de Basisweg en de rijksweg A5. De bereikbaarheid per auto is uitstekend, op 1,5 kilometer afstand ligt een op- en afrit van de rijksweg A10 en op 500 meter afstand een op- en afrit van de rijksweg A5. Per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via trein-, metro- en busstation Sloterdijk dat op minder dan 1,5 kilometer afstand is gelegen.

Indeling:
Algemene entree met directe deuren naar twee ruime kantoorruimtes, bedrijfskantine (zonder keuken) en toilet. Via de trap komt u in de bedrijfsruimte op de eerste etage met ook hier een eigen toilet. Tevens is er op de begane grond een grote bedrijfshal met twee hoge overheaddeuren.

Diverse voorzieningen:
- takel naar de 1e etage.
- kabelgoten
- keuken en diverse toiletten
- opslagruimte
- ruime bedrijfskantine

Parkeermogelijkheden:
Vrij parkeren voor de deur (waarschijnlijk betaald parkeren in de toekomst)

Huurprijs:
60,- per jaar, per m2 excl. BTW
Huurtermijn:
Flexibel contract mogelijk
Aanvaarding/oplevering:
Direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-04-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Basisweg 35 R 1043AN Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk

naar Basisweg 35 R 1043AN Amsterdam, Bedrijventerrein Sloterdijk
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand