Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bataviastraat 14 1095ES Amsterdam, Zuidoostkwadrant Indische buurt

Vraagprijs € 290.000 k.k.

Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

TE KOOP IN DE BATAVIASTRAAT: LICHT EN GOED INGEDEELD APPARTEMENT VAN 52 M2. RUIME KEUKEN AAN DE ACHTERZIJDE MET BALKON OP HET ZUIDOOSTEN, GROTE WOONKAMER MET TWEEDE BALKON, ÉÉN SLAAPKAMER, NETTE BADKAMER EN BERGING IN DE ONDERBOUW. EN DAT ALLES IN EEN KLEINSCHALIG COMPLEX IN EEN RUSTIGE STRAAT GRENZEND AAN HET FLEVOPARK!

*For English see below*

Dit appartement bevindt zich in de rustige Bataviastraat. Sterke punten van de woning zijn de vele ramen die deze woning heerlijk licht maken en veel buiten met twee balkons. Daarnaast heeft de woning een goede indeling met een ruime keuken en slaapkamer.

Het appartement is zeer geschikt voor singles, een stel, studerende kinderen en kleine families. De Javastraat met zijn hippe winkels, cafe's, restaurants en speciaalzaken, de Dappermarkt – de koopjesmarkt van Nederland - en studio K(arthouse bioscoop, theater en café) zijn op een steenworp afstand. Evenals het prachtige Flevopark met als bonus het tennispark Tie-Breakers en het natuurspeelpark Jeugdland.

Verder is de ligging van de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Nog geen vijf minuten naar de ring A10, op vijf minuten lopen van het Muiderpoort treinstation. Ook tramlijnen 3, en buslijnen 37 en 245 zijn op loopafstand en brengen je in een mum van tijd naar de andere delen van de stad.

KLEINSCHALIG COMPLEX: Dit complex is gerealiseerd in 1985, bestaande uit 58 appartement met bergingen en één bedrijfsruimte. Degelijke betonbouw, met goede isolatie, weinig geluidsoverlast, dubbel glas en een goede indeling voor een appartement van 52m2.

ENTREE: Entree met intercomsysteem is op de begane grond. Via de gemeenschappelijke trap kom je op tweede verdieping in de woning.

KEUKEN: De ruime keuken heeft een overdekt balkon op het zuidoosten waar je al vroeg in het voorjaar heerlijk in de zon kunt zitten. De keuken uit 2013 is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals vaatwasser en oven. Ook is hier de wasmachine geplaatst.

WOONKAMER: De lichte woonkamer is aan de voorzijde. Ook deze heeft een ruim balkon waar van de middag en avond zon kan worden genoten.

BADKAMER: Eenvoudige badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

SLAAPKAMER: De ruime slaapkamer is aan de rustige achterzijde.

BERGING: De berging van ruim 4 m2 is naast de entree van het complex op de begane grond.

BIJZONDERHEDEN:
- Goed ingedeeld appartement van ruim 52m2
- Ruime lichte woonkamer met balkon
- Lage energie kosten door goede isolatie
- Servicekosten van € 79,- per maand
- Georganiseerde VVE in het bezit van een Meerjarenonderhouds Plan
- Erfpacht is afgekocht tot en met 30-04-2037

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze website: www. doktermakelaars.nl. Voor het plannen van een afspraak voor een bezichtiging, bel gerust met kantoor: 020.6208816 of email naar info@doktermakelaars.nl.
Na mondelinge overeenstemming wordt binnen één week de koopakte volgens het Amsterdamse Ringmodel getekend bij een door koper aangewezen notaris in Amsterdam.

Voor specifieke vragen kun je terecht bij verkopend makelaar: Susanne Dijkstra.

--------------------------------------

FOR SALE IN BATAVIASTRAAT: BRIGHT AND WELL DIVIDED APARTMENT OF 52 M2. SPACIOUS KITCHEN AT THE REAR WITH BALCONY ON THE SOUTH EAST, LARGE LIVING ROOM WITH SECOND BALCONY, ONE BEDROOM, NEAT BATHROOM AND STORAGE IN THE UNDERSTRUCTURE. AND EVERYTHING IN A SMALL-SCALE COMPLEX AT A QUIET STREET BORDERING THE FLEVOPARK!

This apartment is located in the quiet Bataviastraat. Strong points of the proprty are the many windows which make this house wonderfully bright and plent of outdoor space with two balconies. In addition, the apartment has a good layout with a spacious kitchen and bedroom.

The apartment is very suitable for singles, a couple, studying children and small families. The Javastraat with its trendy shops, cafes, restaurants and specialty shops, the Dappermarkt - the bargain market of the Netherlands - and studio K (arthouse cinema, theater and café) are a stone's throw away. As well as the beautiful Flevopark with the bonus of the Tie-Breakers tennis park and the Jeugdland nature play park.

Furthermore, the location of the property is very convenient towards the roads. Less than five minutes from the A10 ring road, a five-minute walk from the Muiderpoort train station. Tram lines 3 and bus lines 37 and 245 are also within walking distance and will take you to the other parts of the city in no time.

SMALL-SCALE COMPLEX: This complex was realized in 1985, consisting of 58 apartments with storage and one business space. Solid concrete construction, with good insulation, low noise pollution, double glazing and a good layout for an apartment of 52 m2.

ENTRANCE: Entrance with intercom system on the ground floor. Through the common staircase you will reach the
second floor of the apartment.

KITCHEN: The spacious kitchen has a shelterred balcony on the southeast where you can sit in the sun early in spring. The kitchen from 2013 is equipped with various appliances, such as dishwasher and oven. The washing machine is also placed here.

LIVING ROOM: The bright living room is at the front. Here you will also find a spacious balcony where you can enjoy the afternoon and evening sun.

BATHROOM: Basic bathroom with walk-in shower, sink and toilet.

BEDROOM: The spacious bedroom is at the quiet rear.

STORAGE: The storage room of more than 4 m2 is next to the entrance of the complex at the ground floor.

DETAILS:
- Apartment with convenient layout of 52 m2
- Spacious and bright living room with balcony
- Low energy costs due to good insulation
- Service costs of € 79 per month
- Organized VVE (Owners Association) in possession of a Long-Term Maintenance Plan
- Annual lease payments have been redeemed until 30/04/2037

For more information, brochure and floor plan, please visit our website: www.doktermakelaars.nl. To schedule an appointment for a viewing, please call the office: 020.6208816 or send an email to info@doktermakelaars.nl.
After verbal agreement, the purchase agreement is signed according to the Amsterdam Ring Model within one week with a notary appointed in Amsterdam by the buyer.

For specific questions you can contact the selling agent: Susanne Dijkstra.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
171 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder