Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bavinkhof 14 1023NN Amsterdam, Schellingwoude Oost

Bewaar object
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
156 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
331 m²

Omschrijving

Bijzonder van buiten, smaakvol van binnen; een gouden combinatie die je alleen in dit prachtige huis aan de Bavinkhof 14 in Amsterdam vindt!

Dit huis heeft een schitterende karakteristieke uitstraling, waardoor je meteen wordt geraakt. Het raakt je in je hart, je bent opslag verliefd! Het heeft iets bijzonders, iets waar je al heel lang naar op zoek bent....

Niet alleen van buiten is het huis af, ook van binnen heb je alles waar je naar op zoek bent. Het huis is helemaal gerenoveerd en beschikt dus over alle luxe van vandaag de dag en over de sfeer van toen; hoe mooi is dat?

Kom snel binnen en laat je betoveren!Wonen & koken
Deze prachtige woonkamer bewijst dat modern wonen kan in een stijlvol en karakteristiek interieur. De afwerking is zeer strak en netjes, maar toch zeer sfeer- en stijlvol.

De lichte kleuren, de combinatie van donkere en lichte kleuren en de vele ramen zorgen voor een cosy uitstraling, die je uitnodigt om lekker op de bank te ploffen en te genieten, tot rust te komen maar vooral thuis te zijn. Er is genoeg ruimte voor een grote bank, een heerlijke stoel waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht. De stoere donkere kozijnen samen met de smaakvolle tegelvloer maken het geheel helemaal af.

De keuken is in dezelfde stijl neergezet en afgewerkt zoals het hoort te zijn; authentiek in een modern jasje. Het is een warme en gezellige familiekeuken geworden waar veel verhalen worden verteld, een traantje wordt gelaten maar grotendeels wordt gelachen. De keuken is geplaatst in een lichte kleur en voldoet aan al je verwachtingen; het robuuste gasstel, lekker veel ruimte en vooral sfeer en knus. Dat is deze keuken ten voeten uit.

Slapen & ontspannen
De woning is voorzien van 4 grote slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn in dezelfde stijl afgewerkt, waardoor er pure romantiek is ontstaan. De kamers zijn van royaal formaat en door de grote ramen komt er lekker veel licht naar binnen. Zie jij het al voor je? ontwaken met verbluffend vrij uitzicht... Mooier kan je je dag niet beginnen toch?

De badkamer is netjes en voorzien van alle gemakken, zoals een ligbad, een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is apart van de badkamer op de overloop te vinden.

Buitenleven
Een comfortabele stoel: meer heeft deze tuin niet nodig. Voor jou als bewoner is deze plek ideaal om alle beslommeringen even te laten bezinken. Het prachtige groen, de rust en vooral de ruimte. Er is lekker veel ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen, eten en voor de kids om lekker te ravotten. Hier kom je tot rust!


Locatie
Schellingwoude maakt deel uit van het Landelijk gebied aan de Noordzijde van Amsterdam en geeft de indruk een zelfstandig dorp te zijn in de stad. Een spaarzame plek binnen de Ring waar de dieren grazen, het groen groeit en de bootjes dobberen. Met de auto is de uitval richting Den Haag, Utrecht, Zaanstad, Waterland, Schiphol etc. uitstekend.

Met een kwartietje fietsen (via de Nieuwendammerdijk) bereik je de pont richting Centraal Station. Uiteraard doe je de “stad” ook eenvoudig aan via de Schellingwouderbrug. Maar veel redenen om deze prachtige plek weg te gaan zijn er niet!VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE.
De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-09-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
156 m²
Perceeloppervlakte
331 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterland

Het groene Waterland (of Landelijk Noord) valt binnen de grenzen van stadsdeel Amsterdam-Noord. Het bestaat uit de dorpen Durgerdam, Schellingwoude, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp. De dorpen zijn uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. Het gebied bestaat uit weilanden, watertjes en enkele smalle wegen. Het is ideaal voor fiets-, schaats- en wandeltochten. Buiten de dorpen staan verspreid over het landschap diverse weideboerderijen.