Beeckenstein 8 1081AN Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bewaar object
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*This property is listed by a certifeid MVA Expat Broker*

Ruim en licht gestoffeerd 4-kamerappartement van circa 95 m2 met zonnig balkon op het westen.

Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert (ZuiderAmstel) tussen de Noordhollandstraat en de Buitenveldertselaan. Thans gratis parkeren voor de deur. Op 1 minuut lopen heeft u een uitgebreid buurtwinkelcentrum (Buitenveldertselaan) met een grote variatie aan winkels. Op enkele autominuten afstand ligt winkelcentrum "Groot Gelderlandplein" en het Amsterdamse Bos. De woning centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Kortom een heerlijke buurt.

Indeling

Centrale toegang op begane grond. Via de galerij bereikt u de woning. Entree, centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer licht aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot het balkon (westen), 3 slaapkamers, dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, badkamer voorzien van separate douche, wastafel en ligbad. Het appartement is uitgerust met een separaat toilet met fontein. In de onderbouw van het het complex bevindt zich de (fietsen)berging.

Bijzonderheden

- De gehele woning is voorzien van een lichte eiken laminaatvloer, vitrage, gordijnen, wasmachine en droger,
- Oplevering/aanvaarding in overleg
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder
- Minimale huurperiode: 1 jaar,
- Waarborgsom: 2 maanden,
- Servicekosten (ca. EUR 46,50-- per maand)
- GEEN delers, studentenverhuur en/of groepsbewoning.

--------------------------------------------

Spacious and lightly furnished 4-room apartment of approximately 95 m2 with a sunny balcony facing the west.

The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert (ZuiderAmstel) between Noordhollandstraat and Buitenveldertselaan. Free parking in front of the door. An neighborhood shopping center (Buitenveldertselaan) with a wide variety of shops is a 1-minute walk away. The shopping center "Groot Gelderlandplein" and the Amsterdamse Bos are only a few minutes away by car. The property is centrally located in relation to various roads and public transport.

Layout

Central access on the ground floor. You reach the house through the gallery. Entrance, central hall with access to all rooms. The bright living room is at the rear of the apartment and gives access to the balcony (west), 3 bedrooms, closed kitchen with various appliances, bathroom with separate shower, sink and bathtub. The apartment is equipped with a separate toilet with fountain. In the basement of the complex is the (bicycle) storage.

Particularities

- The entire house has a light oak laminate floor, lace curtain, curtains, washing machine and dryer,
- Delivery / acceptance in consultation
- Reservation approval landlord
- Minimum rental period: 1 year,
- Deposit: 2 months,
- Service costs (approx. EUR 46.50 per month)
- NO sharers, student rentals and / or group accommodation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 46 p/m
Aanmeldingsdatum
04-06-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.