Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beemsterstraat 156 1024BH Amsterdam, Werengouw Midden

Bewaar object

Omschrijving

Zeer licht en goed ingedeeld 3-kamerappartement van ca. 64 m2 met balkon en twee bergingen.

DE OMGEVING

Het appartementencomplex ligt in de groene en rustige Waterlandpleinbuurt. Het complex is uitstekend bereikbaar per auto (nabij uitvalsweg A10) en openbaar vervoer. Het eindstation van de Noord-Zuidlijn ligt op 5 minuten fietsafstand. Vele leuke winkels, restaurants en diverse sportvoorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden.

HET APPARTEMENT

Verzorgde centrale hal op de begane grond, gemeenschappelijk trappenhuis, woningtoegangsdeur op de 2e verdieping, hal met toegang tot de diverse vertrekken. De woonkamer (ca. 21 m2) bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en beschikt over toegang tot één van de slaapkamers. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een keukenblok met spoelbak. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet met fontein.

BIJZONDERHEDEN

- Beschikbaar voor delers,
- Oplevering/aanvaarding in overleg
- Minimale huurperiode: 1 jaar
- Waarborgsom: 2 maanden
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-05-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.

Kaart Beemsterstraat 156 1024BH Amsterdam, Werengouw Midden

naar Beemsterstraat 156 1024BH Amsterdam, Werengouw Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand