Beemsterstraat 198 1024BJ Amsterdam, Werengouw Midden

Bewaar object

Omschrijving

IDEAAL VOOR DE STARTER !!

Goed onderhouden 3-kamerappartement (dus woonkamer en 2 slaapkamers) gelegen op de 1e verdieping. Daarnaast heeft het appartement 2 bergingen; een in de onderbouw en een op de zolder.

Voorts is het appartement zeer gunstig en centraal gelegen met op nagenoeg op loopafstand het winkelcentrum Boven 't Y aan het Buikslotermeerplein, diverse bushaltes en bijna geopende Noord/Zuidlijn. Tevens is de A10 op korte afstand gelegen.

Op de begane grond is de entree, zijn de brievenbussen en toegang tot de berging (nr. 198).

1e Verdieping:

Via de centrale hal komt u in de hal van het appartement, welke u onder andere toegang geeft tot de dichte en nette keuken. CV-ketel (2009) en aansluiting voor wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot balkon op het westen.
Tevens is er een slaapkamer bereikbaar via de hal. Woonkamer met laminaatvloer en vanuit hier is ook een slaapkamer bereikbaar, aansluitend is de betegelde badkamer met douche.
Het toilet is in de hal.
Tevens zijn er maar liefst 2 bergingen (1 in de onderbouw en 1 op de zolder).

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1960 - 1970
- Woonoppervlakte: ca. 65 m2
- Lage servicekosten: thans ca. 80,-- p.mnd.
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen met dubbel glas
- C.V. Ketel uit 2009
- Energielabel C
- 2 Bergingen
- Erfpacht afgekocht tot 31-05-2055

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen contact met ons op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons ( met zorg ) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper ( en/of derden ). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van de woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.

Kaart Beemsterstraat 198 1024BJ Amsterdam, Werengouw Midden

naar Beemsterstraat 198 1024BJ Amsterdam, Werengouw Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand