Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beemsterstraat 202 1024BJ Amsterdam, Werengouw Midden

Bewaar object
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Centraal wonen nabij de Noord-Zuidlijn!

Dit ruime en goed ingedeelde driekamerappartement is centraal gelegen in de Waterlandpleinbuurt te Amsterdam-Noord. Tevens op loopafstand van een park, het winkelcentrum Waterlandplein en winkelcentrum Boven t Y. Ook heeft het appartement een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en de ringweg A10 is snel te bereiken. De Noord-Zuidlijn brengt u snel naar het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Entree op de derde verdieping, hal met toegang tot een ruime slaapkamer en een toiletruimte. Aan de voorzijde van het appartement is er nog een 2e slaapkamer aanwezig. De lichte woonkamer is voorzien van een frans balkon en in de woonkamer vindt u een open trap naar de 2e verdieping. Deze verdieping is nu in gebruik als slaapkamer en is makkelijk in te delen als ruimte voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld een afgesloten slaapkamer. Als we weer naar beneden gaan vindt u de keuken en toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van wastafel en douche.

Op de begane grond beschikt u over een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 87 m;
- Bouwjaar 1965;
- Balkon;
- Nabij uitvalswegen
- Cv-ketel Intergas HR 2015;
- Berging op de begane grond;
- Servicekosten circa 85,- per maand;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.