Beethovenstraat 0 ong 1077HB Amsterdam, Beethovenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Beethovenstraat/hoek Corellistraat 27 te Amsterdam

Het betreft een zeer fraaie winkelruimte gelegen op de hoek van de Beethovenstraat en de Corellistraat verdeeld over de begane grond en het souterrain, totaal circa 101 m≤, met kantoorruimte van ca. 72 m≤ op de eerste verdieping.
De winkelruimte is gelegen op een zeer prominente locatie aan de de chique winkelstraat de Beethovenstraat, waar verschillende hoogwaardige winkels en horecavoorzieningen gevestigd zijn. U vindt er een zeer grote diversiteit aan retailers waaronder Douglas, Pauw, Starbucks, Albert Heijn en Rituals. De Zuidas en Museumplein zijn op minder dan een kilometer afstand gelegen en door de hoekligging geniet u bovendien extra zichtbaarheid op deze locatie.

Bereikbaarheid
De winkel is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Tramlijn 5 (CS - Amstelveen) en tram 24 stoppen praktisch voor de deur en daarnaast zijn ook Station Zuid en de RAI op circa 10 minuten loopafstand gelegen. Met de auto bereikt u de locatie binnen 10 minuten vanaf de ring A10, afslag S108 en S109.

Indeling
Begane grond: Entree, mooie open winkelruimte met etalages aan zowel de Beethovenstraat als de Corellistraat. In het midden is er een wenteltrap naar het souterrain alwaar zich nog eens ca. 36 m≤ verkoop vloeroppervlak bevindt.
Via een deur achterin de winkel bereikt u een hal met trap naar de eerste verdieping: ruime hal met toegang tot 3 kantoorruimtes, een keuken en separaat toilet.

Verhuurbaar vloeroppervlak
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 173 m≤ en is als volgt verdeeld:
Souterrain: ca. 36 m≤ (winkel)
Begane grond: ca. 65 m≤ (winkel)
Eerste verdieping: ca. 72 m≤ (kantoor)

(Zie ook de bijgevoegde plattegrondtekeningen)

Frontbreedte
Totaal circa 17 meter: circa 5 meter aan de Beethovenstraat en circa 12 meter aan de Corellistraat.

Huurtermijn
Nader overeen te komen.

Huurprijs
Ä 5.500,- per maand (zegge: vijfduizendvijfhonderd euro per maand), exclusief B.T.W.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na de huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

BTW
Er zal wel geopteerd worden voor B.T.W.-belaste verhuur.

Beschikbaarheid
In overleg, kan spoedig.

Bestemming
Detailhandel (Gemengd-3 winkelstraat).

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder. Verhuurder dient zijn algehele goedkeuring te geven aan de huurovereenkomst.

Parkeren
Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast betaald parkeren op de openbare weg en middels het vergunningenstelsel. Voor meer informatie over parkeren verwijzen wij u graag door naar de website van de gemeente Amsterdam.

Bezichtiging
Na telefonische afspraak met ons kantoor.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiŽle kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiŽle kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiŽle) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-08-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en RaphaŽlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Beethovenstraat 0 ong 1077HB Amsterdam, Beethovenbuurt

naar Beethovenstraat 0 ong 1077HB Amsterdam, Beethovenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand