Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Beethovenstraat 107 B 1077HX Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Bijzonder stijlvol en licht appartement met doordachte en evenwichtige plattegrond. Gelegen op het mooie gedeelte van de Beethovenstraat in een robuust en fraai gedetailleerd jaren '30 gebouw.

* See Englisch text below *

Ruim 122 m² G.O. over één laag die dankzij een overzichtelijke en vierkante plattegrond heel ruimtelijk overkomt.

Het geheel omvat een ruime entree, een grote woonkamer met eet- en loungegedeelte, een heerlijk royale keuken met kookeiland en balkon, 2 ruime slaapkamers met en suite een luxe badkamer. Naast het balkon aan de keuken heeft de woonkamer een breed balkon richting de Schubertstraat.

De woning maakt deel uit van een gezonde VvE. Het complex heeft een representatief entree en een lift.

Intern is de woning op smaakvolle en verfijnde wijze verbouwd met toepassing van mooie kleuren en materialen. De badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel, toilet en handdoekradiator. De fraaie Marokkaanse tegel geeft een hammam gevoel. De keuken is compleet en luxe. Goed geoutilleerd voor een kookliefhebber.

Omgeving:
Gelegen aan de Beethovenstraat, tussen de Stadionweg en de Bernard Zweerskade.

Er zijn vele diverse goede winkels, leuke eetgelegenheden en coffeecorners (bijv. Starbucks en Coffee Company) in de directe omgeving.

Het Beatrixpark ligt om de hoek.

Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en fiets. Station Zuid en station Rai zijn vlakbij.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 122 m²
- LIFT
- Eiken vloer
- Gelegen op erfpachtgrond. AB 1994, afgekocht tot 30-11-2053. Indicatie afkoop eeuwigdurend slechts circa € 54.000,-
- Isolatieglas
- Airco

Voor meer informatie, de brochure en plattegronden kijk op onze site!

---------------------------------------

Particularly stylish and bright apartment with a well thought-out and balanced floorplan. Located on the beautiful part of Beethovenstraat in a robust and beautifully detailed 1930s building.

More than 122 sqm spread over one floor which is very spacious thanks to its clear and square floorplan.

The apartment comprises a spacious entrance, a large living room with a dining area and a lounge area, a lovely spacious kitchen with cooking island and a balcony, and two spacious bedrooms with an adjacent luxurious bathroom. In addition to the balcony adjoining the kitchen, the living room has got a wide balcony on Schubertstraat.

The property is part of a healthy owners’ association. The complex has a representative entrance and a lift.

The interior of the apartment has been refurbished in a tasteful and refined way with beautiful colour schemes and materials. The bathroom has a bath, a spacious walk-in shower, double washbasins, a toilet and a towel radiator. The beautiful Moroccan tiles give a hamman feel. The kitchen is complete and luxurious. Well equipped for a cooking enthusiast.

Location:
Located on Beethovenstraat, between Stadionweg and Bernard Zweerskade.

There are many good shops, nice restaurants and coffee corners (for example Starbucks and Coffee Company) in the immediate vicinity.

Near the Beatrixpark.

Excellently accessible by public transport as well as by car and by bicycle. Station Zuid and Station Rai are nearby.

Specifics:
- Usable area approximately 122 sqm
- Lift
- Oak flooring
- Ground rent bought out until November 30th, 2053. General provisions of 1994. Indication buying out the annual ground rent perennial approximately € 54,000
- Insulating glass
- Air-conditioning

More information and floorplans on our site!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-07-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Beethovenstraat 107 B 1077HX Amsterdam, Diepenbrockbuurt

naar Beethovenstraat 107 B 1077HX Amsterdam, Diepenbrockbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand