Vorige | Volgende

Beethovenstraat 108 I 1077JP Amsterdam, Minervabuurt Zuid

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

GELEGEN IN AMSTERDAM OUD-ZUID BIEDEN WIJ AAN: EEN RUIM, LICHT, MODERN EN BIJZONDER STIJLVOL GOED ONDERHOUDEN 4-KAMER APPARTEMENT VAN CIRCA 116M2 (BVO = 127M2), MET EIGEN ENTREE, 3 SLAAPKAMERS EN EEN RUIM BALKON OP HET WESTEN, DE MIDDAGZON!

Indeling:

EERSTE VERDIEPING:
Privé entree, vestibule met garderobe, ruime hal met meterkast, een separaat toilet met fontein en de toegang tot alle vertrekken.

Aan de voorzijde is een zeer ruime en lichte (veel ramen) woonkamer met een moderne open keuken met kookeiland. De keuken heeft een composiet werkblad en is voorzien van inbouwapparatuur zoals o.a. een inductie kookplaat, afzuigkap, oven en combi-stoom oven , wijnklimaatkast, kokend waterkraan en vaatwasser.

De woning heeft 3 slaapkamers aan de achterzijde.

De master bedroom heeft voldoende kastruimte en geeft ook toegang tot een recent gerenoveerde en-suite badkamer en het balkon. Deze slaapkamer is voorzien van airco. De en-suite badkamer is voorzien van douche, zwevend toilet en wastafelmeubel.

De tweede slaapkamer heeft ook voldoende kastruimte, heeft een en-suite badkamer en toegang tot het balkon. De en-suite badkamer is voorzien van douche en wastafel. Deze slaapkamer is ook voorzien van een airco.

De derde kamer is in gebruik als studeerkamer, heeft een kast met de opstelling van de wasmachine en droger en een deur naar het balkon.

Het ruime balkon is gelegen op het westen, hier kunt u heerlijk genieten van de middag en avondzon. Het balkon is voorzien van een elektrisch zonnescherm en heeft een bergkast.

In de woning ligt een zeer fraaie geïsoleerde eiken vloer.

LOCATIE:
Het appartement is gelegen in Oud Zuid in het rustige deel van de Beethovenstraat tussen Stadionweg en Bernard Zweerskade.

Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer zoals tramlijn 5 en 24 en verschillende buslijnen (15, 65 en 758).
Het Station Zuid WTC en de uitvalswegen zoals de Ring A-10, A4 en A2 zijn vlakbij.

Het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein, De Pijp op loop / fietsafstand.

Voor de dagelijkse boodschappen, de delicatessenwinkels en een dagje winkelen is de Beethovenstraat ideaal.

BIJZONDERHEDEN:
- Verruimd zonnig balkon op het westen met grote vaste loungebank, buitenkraan en uitzicht op fraaie binnentuinen
- Parkeren middels het vergunningensysteem, momenteel 2 parkeervergunningen (bron: amsterdam.nl)
- Gelegen op erfpachtgrond – canon is afgekocht tot en met 15-04-2055
- Mogelijkheid om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen
- Voorschot stookkosten/warm water € 175,-- per maand
- Deels voorzien van dubbele beglazing en voorzetramen
- Het betreft een actieve en financieel gezonde VVE
- Luxe gerenoveerde badkamer (2017)
- Servicekosten: € 168,-- per maand
- Airco in beide slaapkamers
- Nieuwe leidingen/elektra

Woonoppervlakte: circa 116m² - BVO 127m² (meetrapportage beschikbaar)
Balkon oppervlakte: circa 16m²

Levering: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

NEN 2580/NVM Meetinstructie: De gebruikte meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u zich niet laat vertegenwoordigen door een aankopende makelaar of kundig adviseur acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle van belang zijnde zaken te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA/NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-10-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder