Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 109 II 1077HZ Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Vraagprijs € 810.000 

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Luxe gerenoveerde vierkamerwoning (in 2016) op de Beethovenstraat van ca. 120 m met een balkon over de gehele breedte (ca. 12 m) van het appartement op het oosten gelegen.

Entree middels de gezamenlijke opgang naar de verdiepingen. Op de tweede etage is de toegangsdeur naar de woning. U komt binnen in een ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woning is in 2016 geheel gerenoveerd. Door de gehele woning is een houten vloer gelegd.

Aan de achterzijde bevindt zich de master bedroom met ingebouwde kastruimte over de gehele lengte van de kamer. Deze slaapkamer heeft toegang tot het balkon middels openslaande deuren met een authentieke pomphendel.
Waar voorheen het toilet zat, staat nu het washok en extra bergruimte. De Siematic keuken is tevens gelegen aan het balkon. De keuken is voorzien van voldoende werkruimte en ingebouwde apparatuur waaronder een koel en vrieskast, een grote oven en een magnetron. Er is een vierpitsgasfornuis met wokbrander en een afzuigkap. De vaatwasser bevindt zich naast de gootsteen.

Aan de voorzijde bevinden zich de twee andere slaapkamers. Aan de voorzijde zijn de kozijnen voorzien van dubbel glas. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, zwevend toilet, wastafelmeubel met enkele wastafel. Er is hier tevens een handdoekenradiator.

De woonkamer is een hele ruime doorzonkamer van de voorzijde tot aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon en authentieke glas in lood ramen.
In het midden van de woonkamer bevindt zich nog een ruime opbergkast.

LIGGING:
De Beethovenstraat is een van de bekendste hoofdstraten in Oud Zuid nabij de Apollolaan, Stadionweg en op steenworp afstand van de Zuidas en het Beatrixpark. In deze bekende winkelstraat bevindt zich een ruim aanbod van luxe winkels, speciaalzaken, lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw en belangrijke musea zoals het Stedelijk, het Van Gogh en het Rijksmuseum liggen, evenals het Vondelpark, op slechts enkele fietsminuten.

BEREIKBAARHEID:
Openbaar vervoer is uitstekend (tram- en bushalte in de straat) en de A10 en andere uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Parkeren kan in de straat en directe omgeving middels het vergunningstelsel, waar thans geen wachttijd voor geldt en nog 2 parkeervergunningen worden verstrekt!

Bijzonderheden:
woonoppervlakte ca. 120 m
alle vertrekken op n laag!
drie slaapkamers
geheel gerenoveerd in 2016
de erfpacht is afgekocht tot 30-11-2053
servicekosten inclusief blokverwarming ca. 312,59
ruime en zeer lichte woonkamer
breed en diep balkon gelegen op het oosten
behoud van authentieke details
dubbel glas aan de voorzijde

++++++++++

Open House
Saturday, October 5th from 11:00 to 15:00 (NVM Open House Day)

Luxury renovated four-room apartment (in 2016) on Beethovenstraat of approx. 120 m with a balcony over the entire width (approx. 12 m) of the apartment facing east.

Entrance through the joint lobby to the floors. The entrance door to the apartment is on the second floor. You enter a spacious hallway with access to all rooms. The home was completely renovated in 2016. Wooden floors have been laid throughout the house.

At the rear is the master bedroom with built-in closet space over the entire length of the room. This bedroom has access to the balcony through patio doors with an authentic pump handle.
Where the toilet used to be, they created the laundry room and extra storage space. The Siematic kitchen is also located with access to the balcony. The kitchen is equipped with sufficient work space and all built-in appliances including a fridge and freezer, a large oven and a microwave. There is a four-burner gas cooker with a wok burner and an extractor hood. The dishwasher is located next to the sink.

At the front are the two other bedrooms. The frames are fitted with double glazing on the front. The bathroom has a bath with shower, floating toilet, sink cabinet with a single sink and two sockets under the mirror. There is also a towel radiator.

The living room is a very spacious living room from the front to the rear of the home with doors to the balcony and authentic stained glass windows.
In the middle of the living room there is a large storage cupboard.

LOCATION:
The Beethovenstraat is one of the best known main streets in 'Oud Zuid' near the Apollolaan, Stadionweg and a stone's throw from the Zuidas and Beatrixpark. In this famous shopping street there is a wide array of luxury stores, specialist establishments, cafes and restaurants. The Concertgebouw and important museums such as the Stedelijk Museum, the Van Gogh Museum and the Rijksmuseum, as well as the Vondelpark, are only a few cycling minutes away.

ACCESSIBILITY:
Public transport facilities are outstanding (trams and buses stop in the street) and the A10 and other arterial roads are easily accessible. Parking is available in the street and the direct vicinity using the permit system, which is generally not subject to waiting times and you can get 2 parking permits!

Particularities:
living space approx. 120 m
all rooms on one floor!
three bedrooms
entirely renovated in 2016
the ground lease has been bought off until 30-11-2053
service costs including block heating of approx. 312.59
spacious and very light living room
wide and deep balcony facing east
preservation of authentic details
double glazing on the front
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphalstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder