Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 14 I 1077JG Amsterdam, Minervabuurt Noord

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Gerenoveerd n gestoffeerd 3- kamer appartement van circa 74 m met een mooi terras van circa 7 m. De woning is gelegen aan de gezellig Beethovenstraat en om de hoek van de Apollolaan. ENGLISH TEXT BELOW!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de eerste verdieping. De centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u de mogelijkheid om via openslaande deuren het dakterras van circa 7 m te betreden. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, een koel- /vriescombinatie, een 5-pits gasfornuis, een combi oven -/ magnetron, een RVS afzuigkap en een natuurstenen werkblad. De ruime en moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met 2 mengkranen, een ligbad incl. handdouche en een inloopdouche. Het (zwevend) toilet is separaat. De wasmachineaansluiting bevindt zich in een aparte kast. De beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamers meten respectievelijk circa 14 m (3.32 x 4.27 m) en circa 8 m.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid) om de hoek van de Apollolaan. Voor de deur treft u het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (o.a. Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Thans is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning (vergunninggebied Zuid 2.2).

HET ONDERHOUD
Het betreft een gerenoveerde woning (renovatiejaar 2014). De keuken, het sanitair, elektra en De C.V.-installatie zijn destijds vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Daarnaast is er in het gehele appartement een mooie laminaat vloer gelegd en is er in alle kamers hoogwaardige vitrage opgehangen. De hele woning is voorzien van dubbel glas.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L;
-Eenmalig 195,- contractkosten;
-Waarborgsom van 2 maanden;
-Minimale huurtermijn is 1 jaar.

**ENGLISH TEXT**

Renovated and unfurnished 3- room apartment of approximately 74 m with a beautiful terrace of approximately 7 m. The house is located on the Beethovenstraat and around the corner from the Apollolaan.

NOT FOR SHARING!
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property together. Also, the cohabitation of two or more (highly educated) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

LAYOUT
You reach the entrance of the house on the first floor through the common staircase. The central hall provides access to all rooms. The living room with open kitchen is located at the rear. From the living room, you have the possibility to enter the roof terrace of 7 m through French doors. The open kitchen is equipped with a dishwasher, a fridge/freezer, a stove, a combi oven/microwave, and a natural stone worktop. The spacious and modern bathroom has a washbasin, a bath with a hand shower and a walk-in shower. The toilet is separate. The washing machine connection is located in a separate closet. Both bedrooms are located at the front of the house. The rooms measure approximately 14 m (3.32 x 4.27 m) and approximately 8 m respectively.

LOCATION
The apartment is located in the popular district Zuid (formerly Oud Zuid) around the corner from the Apollolaan. There are many shops on the Beethovenstraat (including Albert Heijn & Starbucks). The best schools in Amsterdam, including a number of primary schools, secondary schools, and the British School, are located in the immediate vicinity. The location is easily accessible by car by the ring A-10 exit Zuid and exit Rai (S108 and S109) and by public transport (station Zuid / WTC and station RAI). There is currently no waiting list for a parking permit (permit area South 2.2).

THE MAINTENANCE
The house is renovated in 2014. The kitchen, plumbing, electricity and C.V. installation were renewed at that time. All walls and ceilings are smoothly plastered. In addition, a beautiful laminate floor was installed throughout the apartment and there are high-quality curtains. The entire apartment is equipped with double glazing.

Details:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-One-time 195,- contract costs;
-Deposit of two months;
-Minimum rental period is 1 year.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphalstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder