Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beethovenstraat 152 1077JV AMSTERDAM, Minervabuurt Zuid

Prijs € 2.800 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
135 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Beethovenstraat 152 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een 3-kamer (2 slaapkamers) begane grond appartement van circa 135 m2 met terras in de Beethovenstraat gelegen tussen de Stadionkade en de Stadionweg.

Indeling woning: entree/hal/gang, hal met ruimte met wasmachine aansluiting, grote slaapkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van een extra brede wastafel, ligbad en aparte douche. Apart toilet met fontein, grote 2e slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit deze kamer is er toegang tot het terras (zuid/west ligging). Grote door zon woonkamer met een erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich twee naar buiten draaiende deuren met toegang tot het terras. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid) om de hoek van de Stadionkade op een steenworp afstand van het WTC en station Zuid. Iets verderop bevinden zich de winkels in de Beethovenstraat. Basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S-108 en S-109) en met het openbaar vervoer (station Zuid en station RAI).

- 2 slaapkamers,
- geen studenten en/of groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is volledig gemeubileerd,
- per direct beschikbaar.

Beethovenstraat 152 in Amsterdam

Spacious (approximately 135 m2) and good maintained 3-room (2 bedrooms) GROUND floor apartment with a nice terrace (facing south/west). The apartment is located on a very popular location situated near the shops of the Beethovenstraat and the W.T.C. Close to tram line 5 (direction Amsterdam centre and Amstelveen), metro lines and train station South (1 stop, 6 minutes to Schiphol national airport).

Lay out: entrance/hallway/corridor, hall, big bedroom in the front, space with the washing machine, bathroom with a bathtub, sink and separate shower, toilet with sink, 2-nd big bedroom at the rear with access to the terrace, very big and spacious living room with an open kitchen. The kitchen features built-in equipment. From the living there is also access to the terrace.

Particularities:

- double glazed,
- available per direct for at least 1 year,
- 2 bedrooms,
- GROUND floor apartment,
- 2 months deposit,
- fully furnished,
- with terrace,
- no students or sharers.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 150 p/m
Aanmeldingsdatum
11-05-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²
Inhoud
335 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaėlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..