Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beethovenstraat 186 IV 1077JX Amsterdam, Station-Zuid WTC en omgeving

Bewaar object

Omschrijving

Royale 4-kamer woning met drie balkons op de bovenste verdieping van een goed verzorgd complex in Amsterdam Zuid.
Het appartement is bereikbaar met de lift, heeft een eigen parkeerplaats (separaat te koop) en berging in de onderbouw en is gelegen in een rustig gedeelte van de Beethovenstraat, vlak bij de Zuid-As. De combinatie werken-wonen is goed mogelijk bij deze woning aangezien de woning 2 toegangsdeuren heeft waardoor de derde slaapkamer ook als aparte werkkamer dienst kan doen. De woning dient intern gerenoveerd te worden.

Indeling:
Via de fraaie gemeenschappelijke tuin betreedt u de centrale hal met liftinstallatie. Vanuit de centrale hal heeft u ook direct toegang tot de berging. Het appartement is via de lift of het trappenhuis bereikbaar.
Voordeur, royale hal met meterkast en garderobe. Vanuit de hal zijn de meeste vertrekken te bereiken, de woonkamer met ruime eetkamer ensuite (of 2e slaapkamer), de badkamer, toilet, de master slaapkamer en dichte keuken. Via de eetkamer (of 2e slaapkamer) bereikt u de derde slaapkamer. Deze kamer kan uitstekend gebruikt worden als werkkamer, of kantoor aan huis omdat deze middels een aparte voordeur rechtstreeks van buiten te bereiken is. Van oudsher werd deze kamer de 'werkkamer' genoemd en heeft naast een eigen voordeur ook een hal met een separaat toilet. De woning beschikt over veel interne bergruimte, heeft bovendien beschikking over een separate berging EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS (separaat te koop) in de onderbouw.

Ligging:
In de Beethovenstraat bevinden zich volop winkels, restaurants en cafés. De ligging is ideaal, vlak bij de opritten tot de snelwegen maar ook zo dicht bij het bruisende hart van de stad dat in principe alles per fiets bereikbaar is of via de verschillende bus- en tramverbindingen die in de directe omgeving aanwezig zijn. Verder bevinden zich diverse (internationale) scholen op loop- en fietsafstand.


Bijzonderheden:
*Lift, en twee toegangsdeuren naar het appartement;
*Garageplek in de onderbouw separaat te koop voor € 75.000,-k.k.;
*De Vve beschikt over gasten slaapkamers op de parterre;
*Extra berging in de onderbouw;
*Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon € 327,79 per jaar, huidig tijdvak tot 15-10-2034;
*Algemene bepalingen 2000;
*Servicekosten bedragen € 400,- per maand;
*Voorschot stookkosten € 191,66 per maand;
*Zeer gezonde en goed georganiseerde VvE;
*Projectnotaris Spier & Hazenberg;
*Niet bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
*Oplevering in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.