Beethovenstraat 32 - III 1077JH Amsterdam, Minervabuurt Noord

Huurprijs € 2.050 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** ENGLISH TRANSLATION BELOW **

TE HUUR: GESTOFFEERD MOOI 3-KAMERAPPARTEMENT GELEGEN OP GOEDE LOCATIE AAN DE BEETHOVENSTRAAT.

* Geen delers!

Adres:
BEETHOVENSTRAAT 32-III TE 1077 JH AMSTERDAM

Omschrijving:
Het betreft een driekamerappartement, plaatselijk bekend als Beethovenstraat 32-III te Amsterdam. Het appartement beschikt over een ruime en lichte woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een balkon.

Toelichting:
Het betreft een ruim appartement van ca. 75 m˛. Het pand is gelegen aan de Beethovenstraat boven een boekhandel. Naast het pand zijn o.a. een Starbucks en een ICI Paris XL gevestigd.

Het appartement ligt centraal in Amsterdam Oud Zuid, het openbaar vervoer (bus en tram) bevinden zich op steenworp afstand en op loopafstand bevind zich het station WTC.

Oppervlakte:
Ca. 75 m˛

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Inclusief wasmachine en droger!

Waarborgsom:
Ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden huur.

Oplevering:
Per 1 februari 2019.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Huurprijs:
€ 2.050,-- per maand exclusief gas, water en elektra.


** ENGLISH TRANSLATION **

FOR RENT: UPHOLSTERED BEAUTIFUL 2-BEDROOM APARTMENT LOCATED ON GOOD LOCATION AT THE BEETHOVENSTRAAT.

* No sharers!

Adress:
BEETHOVENSTRAAT 32-III, 1077 JH AMSTERDAM

Description:
It is a three-room apartment, locally known as Beethovenstraat 32-III in Amsterdam. The apartment has a spacious and bright living room, an open kitchen, two bedrooms, a bathroom, a separate toilet and a balcony.

Explanation:
It is a spacious apartment of 75 m˛. The building is located on the Beethovenstraat above a bookstore. A Starbucks and an ICI Paris XL are located next to the building.

The apartment is centrally located in Amsterdam Old South, public transport (bus and tram) are just a stone's throw away and the WTC station is within walking distance.

Surface:
Approx. 75 m˛

Rental conditions:
Rental prices are exclusive of service costs. Including washmachine and dryer.

Deposit:
To the extent of a payment obligation of two months rent.

Delivery:
As of 1 February 2019.

Rental agreement and other conditions:
If rental agreement is used, the standard ROZ model with additional provisions will be used.

Reservation:
This information is entirely without obligation and only includes an invitation to make a bid. An agreement can only be concluded after express and written consent from our client.

Rental price:
€ 2.050,- per month excluding gas, water and electricity.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
198 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..