Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beethovenstraat 3 B- III 1077HK Amsterdam, Beethovenbuurt

Huurprijs € 3.600 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
172 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

*This property is listed by a certifeid MVA Expat Broker*

* Bezichtigingen mogelijk vanaf 27 augustus !!
* Beschikbaar per 16 september !!

Schitterend gestoffeerde 5-kamerwoning op de 3e en 4e etage van ca. 172 m2 met een mooi ruim dakterras en 2 balkons.

Omgeving

De woning ligt in de chique Beethovenstraat met veel leuke winkels, restaurants en cafés. Het Vondelpark alsmede het Beatrixpark liggen beide op loopafstand. Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer (tram 5 en 24, diverse busverbindingen en Station Zuid/WTC) en eigen vervoer (Ring A-10).

Indeling

Stenen portiek met eigen entree op de 1e etage, trappenhuis naar derde etage, royale hal met toegang tot alle vertrekken. De 'woonverdieping' beschikt over een riante woonkamer en-suite met authentieke glas-in-lood deuren en handige inbouwkasten (met toegang tot balkon op het zuidoosten). De luxe half open keuken met kookeiland bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser,

Op deze verdieping bevinden zich verder 2 ruime slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een douche, ligbad en wastafel. In de hal bevindt zich een separaat toilet met fontein en een opbergkast.

Via een interne binnentrap bereikt u de vierde verdieping. Hier bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met balkon). Tevens bevindt zich op deze etage een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de overloop bevindt een wasmachine/droger kast.
Het dakterras van ca. 30 m2 is bereikbaar vanuit de hal en één van de slaapkamers.

Bijzonderheden

- Volledig gestoffeerd inclusief vloer, vitrage, gordijnen, wasmachine en droger
- Oplevering/aanvaarding in overleg
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Waarborgsom/bankgarantie 2 maanden
- GEEN delers, studenten en/of groepsbewoning
- €12,50 servicekosten ( dit betreft schoonmaak trappenhuis )


----------------------------------------------------------------------
*This property is listed by a certifeid MVA Expat Broker*

* Available from September 16 !!

Beautifully furnished 5-room apartment on the 3rd and 4th floor of approx. 172 m2 with a beautiful spacious roof terrace and 2 balconies.

Surroundings

The house is located in the chic Beethovenstraat with many nice shops, restaurants and cafés. The Vondelpark as well as the Beatrixpark are both within walking distance. Good accessibility by public transport (tram 5 and 24, various bus connections and Station Zuid / WTC) and own transport (Ring A-10).

Layout

Stone porch with its own entrance on the 1st floor, staircase to the third floor, spacious hall with access to all rooms. The 'living floor' has a spacious living room and suite with authentic stained glass doors and handy built-in wardrobes (with access to the south-east balcony). The luxurious half open kitchen with cooking island is located at the front of the apartment and is equipped with various built-in appliances including a 5-burner gas stove, extractor hood, oven, fridge / freezer combination and dishwasher,

On this floor there are also 2 spacious bedrooms and a bathroom with a shower, bathtub and sink. In the hall there is a separate toilet with a fountain and a storage cupboard.

You reach the fourth floor via an internal internal staircase. Here are 2 more spacious bedrooms (1 with balcony). There is also a second bathroom with shower, sink and toilet on this floor. There is a washer / dryer cupboard on the landing.
The roof terrace of approximately 30 m2 is accessible from the hall and one of the bedrooms.

Particularities

- Fully furnished including floor, lace curtain, curtains, washing machine and dryer
- Delivery / acceptance in consultation
- Reservation approval landlord
- Minimum rental period 1 year
- Deposit / bank guarantee 2 months
- NO sharers, students and / or group accommodation
- € 12.50 service charge (this concerns cleaning stairwell)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 12 p/m
Aanmeldingsdatum
02-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
172 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder