Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beethovenstraat 57 II 1077HN Amsterdam, Beethovenbuurt

Vraagprijs € 1.350.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
219 m²
Aantal kamers
7

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Heerlijk zonnig familiehuis met een zee van ruimte en een geweldig dakterras!

Werkelijk alles klopt aan dit huis. Om te beginnen de ruime gedeelde entree op de begane grond met voldoende ruimte voor een kinderwagen of fiets en daarbij de courante indeling, verdeeld over drie verdiepingen, met grote living met open keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers met een fantastisch aanpandig dakterras. Dit alles op een geweldige locatie aan de statige Beethovenstraat, tussen de Gerrit van der Veenstraat en de Stadionweg.

Indeling
Gedeelde entree op de begane grond met ruimte voor kinderwagen of fiets.

De toegang tot het appartement bevindt zich op de eerste etage met trap naar de tweede etage. Hier een slaapverdieping met een ruime overloop, twee grote slaapkamers met de originele en suite deuren met balkon aan achterzijde en een derde slaapkamer aan de voorkant. De sfeervolle badkamer aan de achterzijde is zowel vanuit de overloop als de slaapkamer te betreden en heeft een vrijstaand bad, dubbele wastafel, inloop douche en wc. Twee kamers zijn voorzien van prachtige inbouwkasten.

Derde verdieping:
Ruime overloop met gasten wc. Woonverdieping met grote doorzonkamer met een hoog plafond en een balkon aan achterzijde. Zijkamer/study aan voorzijde, achter een ruime open keuken met alle apparatuur en een aparte ruimte voor wasmachine en droger.

Vierde verdieping:
Twee slaapkamers plus badkamer met mozaïek tegels, bad, wastafel en wc. Ideaal voor een au pair en/ of gasten. Toegang naar ruim en zonnig dakterras van maar liefst ca. 42 m²!

Locatie

Het bovenhuis is fantastisch gelegen in een residentiële buurt op een chique locatie aan de Beethovenstraat. Alle faciliteiten zijn letterlijk op loopafstand. Praktische zaken als Albert Heijn, Blokker en Hema maar ook prachtige kledingwinkels en een keur aan gezellige koffie- en eettentjes.

Voor de kinderen is de buurt een waar paradijs met een enorme keuze aan basis- en middelbare scholen (Internationale school, British school, Barleus, Montessori, en nog vele anderen) en veel speelruimte. Ook hockey, voetbal en andere sportfaciliteiten zijn goed met de fiets te bereiken.

De door Berlage ontworpen buurt kenmerkt zich door vele pleinen en statige groene lanen. Het Vondelpark en het Beatrixpark zijn op loopafstand gelegen evenals het Museumplein. De Beethovenstraat is met het openbaar vervoer en de auto uitstekend bereikbaar. Zowel het NS Station Amsterdam Zuid/W.T.C., als de belangrijke uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10) en de luchthaven Schiphol bevinden zich op geringe afstand (10 autominuten). In de directe omgeving is overigens voldoende parkeergelegenheid (twee parkeervergunningen per direct te verkrijgen).

Kenmerken en bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930
- Bovenhuis van ca. 219 m² volgens NEN-2580
- Dakterras van ca. 42 m²
- WOZ 1.258.000
- Voortdurend recht van erfpacht: tijdvak 1-03-1928 tot 28-02-2053
- Jaarlijkse canon € 3.788,16, jaarlijks geïndexeerd. Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing
- Bijdrage VVE € 200 per maand
- Twee parkeervergunningen per direct te verkrijgen

------------------------

This could well be the place that meets all your expectations!

Truly everything is right about this house. The shared entrance on the ground floor with enough space for a pram or bicycle, the current layout, spread over three floors, with a large living room with open kitchen, 5 bedrooms, 2 bathrooms and a roof terrace. And of course the fantastic location on the stately Beethovenstraat, between the Stadionweg and the Gerrit van der Veenstraat.

Layout
Shared entrance on the ground floor with space for pram or bicycle.
The entrance to the apartment is on the first floor with stairs to the second floor. Here a bedroom level with a spacious landing, two large bedrooms with the original en-suite doors, balcony at the rear and a third bedroom at the front. The attractive bathroom at the rear can be accessed from both the corridor and the bedroom and has a freestanding bath, double sink, walk-in shower and toilet. There are beautiful built-in cupboards in two rooms.

Third floor:
Spacious hall with guest toilet. Large living room with high ceiling and a balcony at the rear. Side room/ study at the front, in the back a spacious open kitchen with all appliances and a separate room for washing machine and dryer.

Fourth floor:
Two bedrooms plus bathroom with mosaic tiles, bath, sink and toilet. Ideal for an au pair and / or guests. Access to spacious and sunny roof terrace of approx. 42 m².

Location

The upper house is conveniently located in an elegant residential area on the famous Beethovenstraat. All facilities are literally within walking distance. Practical matters such as Albert Heijn, Blokker and Hema, but also beautiful clothing stores and a variety of cozy coffee bars and eateries.

For the children the neighborhood is a true mecca with a huge selection of primary and secondary schools in the area (International school, British school, Barleus, Montessori, and many others) and lots of playgrounds. Hockey, football and other sports facilities are easily accessible by bicycle.

The neighborhood designed by Berlage is characterized by many squares and stately green avenues. The Vondelpark and Beatrixpark are within walking distance as well as the Museumplein. The Beethovenstraat is easily accessible by public transport and by car. Both the Amsterdam Zuid / W.T.C. Railway station, as well as the major exit roads (including ring road A-10) and Schiphol airport are a short distance away (10 minutes by car). In the immediate vicinity there is sufficient parking space (two parking permits available immediately).

Features and details:
- Construction year 1930
- Upper house of approximately 219 m² according to NEN-2580
- Roof terrace of approx. 42 m²
- Valuation of Immovable Property Act € 1.258.000
- Permanent right of ground lease to 28-02-2053, annual indexation
- Annual leasehold € 3.788,16. General Provisions 2000 apply
- Contribution owners association € 200,- / month
- Two parking permits available immediately
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
219 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..