Beethovenstraat 63 II 1077HN Amsterdam, Apollobuurt

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Uniek appartement van ca. 80 m op de 2e verdieping op een geweldige locatie in Oud Zuid!

Het appartement is ruimtelijk ingedeeld. Bestaat uit 2 slaapkamers, ruime badkamer, balkon, ruime woonkamer en open keuken met bar.


Indeling
Dit appartement betreft een ruim 3 kamer appartement van ca. 80 m gelegen op de tweede verdieping. Via de gemeenschappelijke trappengang komt u aan op de tweede verdieping. U komt binnen in de hal, die toegang verleent tot alle vertrekken. Aan de achterkant van het appartement zijn de twee slaapkamers gelegen. Beide slaapkamers verlenen toegang tot het balkon. In het midden van de hal bevindt zich de badkamer, die bestaat uit een douche, ligbad en wastafel. De woonkamer met openkeuken met barretje biedt uitzicht over de gezellige Beethovenstraat. De keuken heeft diverse inbouw apparatuur zoals een oven, vaatwasser en inductiekookplaat. Bij de keuken is er tevens een gescheiden berging die voorzien is van wasmachine en droger.

Locatie
De woning is gelegen in stadseel Amsterdam Zuid. Er zijn diverse winkels en horecavoorzieningen in de straat en nabije omgeving, ook de Zuidas bevindt zich op loopafstand. Verschillende routes brengen u binnen een paar minuten op de ringweg A10, en het openbaar vervoer met goede verbindingen naar het centrum, centraal station en luchthaven Schiphol stopt praktisch voor de deur. De Beethovenstraat heeft een grote diversiteit aan (mode)winkels, delicatessenwinkels, een grote AH-supermarkt, een viswinkel, een bakker, keurslager en diverse gezellige eet- en drinkgelegenhedenBijzonderheden:

- Het appartement is voorzien van een mooie houten vloer
- Oppervlakte ca. 80 m
- Gemeubileerd
- Exclusief gas, water, licht & internet

++++++++++


Unique apartment of 80 m on the 2nd floor in a great location in the Oud Zuid!

The apartment has aspacious layout. It consists of 2 bedrooms, bathroom, balcony, spacious living room and open kitchen with bar.


Division
This apartment is a spacious 2 bedroom apartment of about 80 m located on the second floor. Through the common hallway stairs you reach the second floor. You enter the hall which gives access to all rooms. At the back of the apartment the two bedrooms are located. Both bedrooms provide access to the balcony. In the middle of the hall is the bathroom, which includes a shower, bath and sink. The living room with open kitchen with bar overlooks the cozy Beethovenstraat. The kitchen has appliances including an oven, dishwasher and induction cooker. In the kitchen there is also a separate storage room equipped with washer and dryer.

location
The property is located in stadseel Amsterdam Zuid. There are several shops and catering facilities in the street nearby, the South Axis also within walking distance. Several trails take you within a few minutes on the A10, and public transport with good connections to the city center, Central Station and Schiphol Airport stops practically on the doorstep. Beethoven Street has a wide variety of (fashion) shops, delis, a large AH-supermarket, a fish shop, a bakery, butcher and several cozy food and beverages.Specialties:

- The apartment has a wooden floor
- Surface about 80 m
- Furnished
- Excluding gas, water, electricity and internet
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.