Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beethovenstraat 77 A 1077HP Amsterdam, Beethovenbuurt

Huurprijs € 1.975 per maand

Bewaar object

Omschrijving

BEETHOVENSTRAAT 77-A, 1077 HP AMSTERDAM.

Op zeer centrale locatie, nabij het Beatrixpark en de Zuid-As, ligt dit fraaie appartement van ca. 75m≤. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Locatie:
De woning is gelegen in de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid, tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat, pal grenzend aan de het Beatrixpark. De Zuid-as bevindt zich op loopafstand. Talloze winkels en horecavoorzieningen bevinden zich op loopafstand. Via de Stadionweg heeft u een snelle verbinding naar de ringweg A10(via afrit S108 of S109) en ook het Openbaar Vervoer is zeer gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, eigen entree op eerste verdieping.

Eerste verdieping
Hal met toilet en fontein. Toegang tot de ruime woonkamer en-suite met aan de voorzijde de open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Zijkamer aan de voorzijde die indien gewenst omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer. Fraai uitzicht over de straat aan de voorzijde, deze is echter niet te horen door de extra geÔsoleerde voorgevel. De zitkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot het balkon. De riante badkamer is voorzien van whirlpool, douche en wastafel. De masterbedroom is tevens aan de achterzijde gelegen.

Beethovenstraat:
Ludwig van Beethoven ( 1770-1827), Duits componist, grootmeester van de instrumentale muziek. Componeerde onder meer 9 symfonieŽn, 32 pianosonaten, 11 ouvertures en 17 strijkkwartetten.(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartement van ca. 75m≤ (NEN2580) op de eerste verdieping
- Balkon aan de achterzijde
- Mogelijkheid tot het creŽren van een tweede slaapkamer aan de voorzijde
- Voorzijde voorzien van extra dik dubbelglas
- Prachtige visgraat houten vloer
- Semi gemeubileerd
- Waarborgsom 2 maanden
- Huurprijs is inclusief servicekosten, exclusief GWL
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en RaphaŽlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Beethovenstraat 77 A 1077HP Amsterdam, Beethovenbuurt

naar Beethovenstraat 77 A 1077HP Amsterdam, Beethovenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand