Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 81 II 1077HP Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
212 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Royaal perfect gerenoveerd appartement van 212 m² met een riante woonkamer, sfeervolle woonkeuken, 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en een groot balkon gelegen in een uitstekend onderhouden appartementencomplex met lift. Door de hoekligging heeft het appartement opvallend veel lichtinval en bovendien heeft de woning een hoogwaardig afwerkingsniveau. Bijzondere detaillering, een prachtige houten visgraatvloer, luxe woonkeuken, 2 fraaie badkamers en alles is strak gestuukt en geschilderd. In de onderbouw is nog een eigen berging van 23 m2.

De woning ligt op een toplocatie in Amsterdam Zuid, om de hoek van de winkels in de Beethovenstraat, de Zuidas, het Beatrixpark en station Zuid/WTC. Ook liggen er diverse basis- en middelbare scholen op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd;
- Huurprijs: € 4.500,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en belastingen;
- Voorschot servicekosten € 300,- per maand;

**************************************************************************************

Spacious, perfectly renovated apartment of 212 m² with a spacious living room, attractive kitchen, 4 spacious bedrooms, two bathrooms and a large balcony located in a well-maintained apartment complex with an elevator. Because of the corner location, the apartment has a striking amount of light and the house also has a high-quality finish. Orginal detailing, a beautiful wooden herringbone floor, luxurious kitchen, 2 beautiful bathrooms and everything is tightly plastered and painted. In the basement there is a private storage room of 23 m2.

The property is located at a prime location in Amsterdam South, around the corner from the shops in Beethovenstraat, Zuidas, Beatrix Park and the Zuid/WTC station. There are also several primary and secondary schools within walking distance.

PARTICULARITIES
-Available immediately;
-Rental Period: minimum of 12 months and then indefinitely;
-Rental Price: € 4.500,- per month excluding utilities, internet and taxes;
-Advance payment service costs € 300,- per month;
-This listing is offered by a MVA certified expat broker.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.

This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 300 p/m
Aanmeldingsdatum
02-08-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
212 m²
Externe bergruimte
23 m²
Inhoud
730 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder