Beethovenstraat 87 + 89 1077HR Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bewaar object

Omschrijving

HIERBIJ BIEDEN WIJ U DEZE UNIEKE BEDRIJFSRUIMTE “TE HUUR” AAN!!

De bedrijfsruimte is gelegen aan de Beethovenstraat 87-89. Betreft een begane grond ruimte met een totaal oppervlak van 215m² VVO (248m² BVO) en een enorme buitenruimte.

De Beethovenstraat is een chique winkelstraat in Amsterdam Oud Zuid, met een gevarieerd winkelaanbod: van dagelijkse voorzieningen tot luxe gebruiksartikelen. Daarnaast zijn er een aantal leuke horecagelegenheden die de beleving van het winkelen in deze straat versterken.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
215m² VVO

AANVANGHUURPRIJS
€ 68.400,- per jaar

OVERNAMESOM:
Hiervoor kunt u contact opnemen met kantoor.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING
In overleg, doch spoedig.

VOORZIENINGEN
De unit wordt in de huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:
Eigen entrees;
Toiletten.
Twee kleedkamers
Verwarmingsinstallatie (tot 40 graden Hot Yoga)

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN.
n.o.t.k.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.), model winkelruimte 2012.

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver¬huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b¬elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Auto
De kantoorruimte is goed bereikbaar via de A10, afslag S108 en S109.

Openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende stations dichtbij het object gelegen en er stoppen vele trams en bussen voor de deur, zoals tram 5 en 24.

VOORBEHOUD
Gunning verhuurder
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-09-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Beethovenstraat 87 + 89 1077HR Amsterdam, Diepenbrockbuurt

naar Beethovenstraat 87 + 89 1077HR Amsterdam, Diepenbrockbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand