Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 90 A- 2G 1077JN Amsterdam, Minervabuurt Midden

Vraagprijs € 775.000 

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Beethovenstraat 90-A2G, 1077JN Amsterdam

In de zeer geliefde Beethovenstraat bieden wij dit hoogwaardig gerenoveerde appartement (ca. 97 m≤) aan met twee slaapkamers. Het appartement is volledig turn-key en is verbouwd met de beste materialen.

Locatie
Het appartement is georiŽnteerd aan de Beethovenstraat en de Stadionweg en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen, maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken, alsmede diverse delicatessenwinkels, een supermarkt en restaurants. Diverse (internationale) scholen bevinden zich op loopafstand. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10. Parkeren doet u direct om de hoek, twee parkeervergunningen zijn te verkrijgen zonder wachttijd!

Indeling
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer en-suite heeft aan de voorzijde dubbele openslaande deuren met zicht op de straat. De woonkamer is middels prachtige zwart stalen deuren af te sluiten van de aan de achterzijde gelegen eetkamer en open keuken. Deze open keuken is voorzien van alle denkbare gemakken waaronder een inductieplaat, dubbele combi-oven, vaatwasser, wijnklimaatkast en is afgewerkt met een prachtig marmeren blad. De twee slaapkamers zijn aan de rustige achterzijde gelegen en hebben beiden, net zoals de woonkamer, toegang tot het ruime balkon op het Westen waar u de ís middags heerlijk kunt genieten van de zon. De masterbedroom is voorzien van een walk in closet met inbouwkasten. De luxe badkamer is voorzien van stand alone ligbad, regendouche en dubbele wastafel (Solid stone). Het gehele appartement is voorzien van een houten visgraat vloer.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 97 m≤ (NEN2580)
- Twee slaapkamers
- Balkon op het westen (ca. 10 m≤)
- Volledig en HIGH-end gerenoveerd, turn-key!
- Afgebouwd met de meest luxe materialen
- Volledig voorzien van led-verlichting met dimmers
- Gehele appartement voorzien van hardhouten kozijnen met extra isolerend dubbelglas
- Prachtige houten visgraat vloer
- Stalen deuren
- Luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur van Siemens
- Badkamer v.v. Solid Stone wastafel, gegalvaniseerde kranen uit AustraliŽ, vloer- en spiegelverwarming
- Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt Ä2640,85 tijdvak tot 2063
- De jaarlijkse canon is af te kopen onder de gunstige kortingsregeling uit 2019
- VVE Beethovenstraat 86 t/m 94, professioneel beheer
- Voorbehoud wijziging splitsing
- Verwachte servicekosten ca. Ä275,- inclusief voorschot stookkosten
- Parkeren via vergunningsstelsel, 2 vergunningen zonder wachttijd beschikbaar!
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-02-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en RaphaŽlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder