Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 90 I 1077JN Amsterdam, Minervabuurt Midden

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Geweldige drie kamer woning in een prachtig en goed onderhouden jaren '30 pand op een toplocatie in Amsterdam Zuid. De woning is gelegen op de 1e verdieping, is ruim 100m2 en voorzien van een riant balkon gelegen op het Westen. De buurt biedt u op loopafstand mooie winkelstraten zoals de Beethovenstraat zelf, de Cornelis Schuytstraat en groenvoorzieningen als het Vondelpark en het Beatrixpark.

Globale indeling:
Keurige entree met prachtige originele marmeren tegels. Entree van de woning, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet. De dichten keuken is aan de achterzijde gelegen met eveneens toegang tot het balkon. De complete keuken beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 5-pits gasfornuis. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. De eerste slaapkamer (5.90 x 3.70) is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een inbouwkast. Mocht u aan één slaapkamer voldoende hebben dan is deze slaapkamer ideaal om bij de woonkamer te voegen en daardoor een zeer ruime doorzon woonkamer te realiseren met fraaie glas-in-lood en-suite deuren. De tweede slaapkamer 4.33x3.48 ligt aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is gelegen op het Westen waardoor u hier aan het einde van de dag heerlijk van de zon kunt genieten. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel.

Op loopafstand treft u een grote diversiteit aan winkels, o.a. de Albert Heijn en delicatessenzaken voor de dagelijkse boodschappen. Ook treft u diverse restaurants en koffiezaken. Het Beatrixpark, de Cornelis Schuytstraat, de Zuidas en het Concertgebouw bevinden zich in de directe omgeving. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer met diverse tram- en busverbindingen, Station Zuid WTC bevindt zich in directe omgeving. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de Ringweg A10.

Specificaties:
-For English translation see our own website;
- Voorzijde voorzien van dubbel glas;
-Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 101,8m2, meetrapport aanwezig;
-De index erfpachtcanon is euro 1.391,11 en het recht van erfpacht, AB2000, kan voor het eerst worden herzien op 15-04-2063;
-De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd, de maandelijkse servicekosten bedragen 299,95 inclusief stookkosten;
-Er is een Meerjaren Onderhoudsplanning aanwezig;
-Oplevering in overleg;
- Momenteel zijn er twee parkeervergunningen beschikbaar

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
335 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder