Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Beitelkade 13 1021KG Amsterdam, Bedrijventerrein Hamerstraat

Bewaar object

Omschrijving

Te huur aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte in het populaire Hamerkwartier. Het object betreft een zelfstandige bedrijfsruimte groot circa 430 m≤ gelegen aan de Beitelkade 13 te Amsterdam. De begane grond is groot circa 180 m≤ en toegankelijk middels een grote pui met een dubbele deur. De ruimte is in gebruik geweest als showroom. De entresol is groot circa 242 m≤. Het pand heeft gedeeld afgesloten eigen voorterrein.

Omgeving:
Het Hamerstraatgebied is met haar gunstige binnenstedelijke ligging aan het IJ een hotspot voor creatieve en licht industriŽle bedrijven geworden. Ook weet steeds meer horeca haar weg naar het gebied te vinden. Zo heeft bierbrouwer Walhalla recent een proeflokaal geopend. Ook heeft het skate cafť haar deuren geopend. Het gebied transformeert van een industriŽle omgeving naar een gemengd gebied waar een grote diversiteit aan functies samenkomt. In deze overgangsfase worden objecten vaak tijdelijk te huur aangeboden in afwachting van de nieuwe bestemming.

Bereikbaarheid:
Het terrein is fantastisch gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid met het Openbaar vervoer is goed met de diverse buslijnen (lijn 38, 105, 109) die op 2 minuten lopen van het terrein stoppen alsmede de pont verbinding tussen IJplein en Centraal Station op 5 minuten fietsen vanaf het terrein die elke 7 minuten vaart tijdens de spits en elke 15 minuten daarbuiten. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de Meeuwenlaan en Johan van Hasseltweg is de ringweg A10 (afslag S116) binnen enkele minuten bereikbaar. De binnenstad van Amsterdam bereikt u via de IJ-tunnel (S116) tevens in enkele minuten.

Kortom een uitstekende bereikbaarheid en toch dichtbij het centrum!

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Hamerstraatgebied vastgesteld op 26 juni 2013. Het pand heeft de enkelbestemming Gemengd-1. D e op de verbeelding voor Gemengd - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven;
- kantoren;
- horeca I, III, IV en V;
- dienstverlening, met uitzondering van geluidsgevoelige functies;
- ontspanning en vermaak.

Kandidaat huurder dient zelf na te gaan of haar beoogde activiteiten binnen de bestemming passen en of er nog aanvullende vergunningen dan wel toestemming nodig is van overheidswege.

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam
Sectie K
nummer 7339
Groot 3 are en 75 centiare (gedeeltelijk)

Opleveringsniveau:
In de huidige staat. De ruimte is voorzien van:
- verlichting;
- elektra;
- heater;
- entresolvloer;
- sanitair.

Kandidaat huurder dient het gehuurde zelf geschikt te maken voor het beoogde gebruik.

Parkeren:
Er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein. Verder is het op dit moment vrij parkeren op de openbare weg.

Huurprijs:
Huurprijs Ä 35.000,- per jaar exclusief btw. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten en btw.

Servicekosten:
Nader te bepalen. De servicekosten dienen vermeerderd te worden met BTW. Huurder is direct aangesloten op de nutsvoorzieningen en dient hier zelf contracten voor af te sluiten met de nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Een huurperiode van maximaal 5 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, doch per direct beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden zijn, afhankelijk van de bestemming waarvoor huurder opteert, op basis van de meest recente versie van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art 7:230a BW, zoals deze is opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), met de daarbij behorende bepalingen alsmede eventuele door eigenaar aan te geven bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na goedkeuring en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


123makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2017
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers Oost

Het Oostelijk deel van de Noordelijke IJ-oevers, ook wel het Hamerkwartier, is volop in ontwikkeling Ė van industrie en bedrijven naar een gemengd woon- en werkgebied.
Het Hamerkwartier ideale plek voor creatieve bedrijven
Het Hamerkwartier was tot midden jaren tachtig van de vorige eeuw een terrein met industrie in de scheeps- en metaalsector. In datzelfde decennium, na de demping van het Hamerkanaal, de Bijtel- en Spijkerhaven en een groot deel van het Johan van Hasseltkanaal, nam de bereikbaarheid en daarmee ook de bedrijvigheid toe. Ook de afgelopen jaren is het Hamerkwartier op een organische manier veranderd; het gebied is verworden van een traditioneel bedrijventerrein tot een gemengd stedelijk milieu met creatieve bedrijven en horeca, waaronder Pand Noord, GSUS, Hotel de Goudfazant en The Chocolatemakers. Daarnaast hebben maatschappelijke voorzieningen als een moskee en kinderdagverblijven ook hun weg naar de Noordelijke IJ-oevers Oost gevonden.
Noordelijke IJ-oevers Oost: van industrie naar wonen
De komst van deze nieuwe bedrijven en voorzieningen heeft ervoor gezorgd dat dit gebied een gemÍleerd en levendig karakter heeft gekregen en de gemeente in het Hamerkwartier (meer) woningen wil realiseren. Het Hamerkwartier, dat grenst aan de IJpleinbuurt, de Vogelbuurt, Vogeldorp, het W.H. Vliegenbos, het voormalige Akzo-terrein en het IJ, heeft tenslotte een goede ligging ten opzichte van het centrum van de stad en upcoming buurten in Noord. Na het vertrek van grote bedrijven als Stork en Hoyer is plek vrijgekomen om dit deel van de stad te gaan ontwikkelen. Projectontwikkelaars en grondeigenaren staan te trappelen om de bouw van nieuwe woningen verzorgen. De bouw van deze woningen aan de Noordelijk IJ-oevers zal naar alle waarschijnlijkheid in 2020 beginnen.

Kaart Beitelkade 13 1021KG Amsterdam, Bedrijventerrein Hamerstraat

naar Beitelkade 13 1021KG Amsterdam, Bedrijventerrein Hamerstraat
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand