Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beitelstraat 53 1135KV Edam, Edam-Industriegebied

Huurprijs € 750 per maand

Omschrijving

Op het bedrijventerrein in Edam is gelegen deze bedrijfsruimte van ca. 120 m² verdeeld over 2 vloeren. De ruimte is zeer goed bereikbaar vanaf de N247, welke in verbinding staat met de A7 in de nabije omgeving van Edam, Volendam en Purmerend. De ruimte is voorzien van een overheaddeur, een toilet, centrale verwarming en krachtstroom. Een prima ruimte voor werken en opslag.

Indeling:
Begane grond met overheaddeur en toilet.
1e verdieping is 1 grote ruimte, met eenvoudige pantry.


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.
Door gebruik te maken van de diensten van G7 Van De Steege Bedrijfsmakelaars ben je bekend en ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Op dit bericht is een disclaimer van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder