Belgieplein 69 1066RC Amsterdam, Belgiëplein e.o.

Vraagprijs € 275.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
68 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*English translation below*

Centraal gelegen 3-kamer appartement van 68 m2 gelegen op de 1e verdieping van dit goed onderhouden complex aan het Belgiéplein. Het in 1994 gebouwde en goed onderhouden complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal van waaruit er toegang is tot het separate toilet, de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel en de wasmachine aansluiting. Als laatste bereik je vanuit de hal de woonkamer met de open keuken met inpandige bergruimte. Vanuit zowel de woonkamer als één van de slaapkamers is het op het zuiden gesitueerde balkon bereikbaar. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Optioneel is het mogelijk om bij het appartement een parkeerplaats te kopen. De vraagprijs van deze parkeerplaats bedraagt € 21.000,- k.k.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Nieuw Sloten wordt gezien als een sociale, veilige en rustige buurt. Het complex is gelegen aan het Belgiëplein en nabij het complex vind je openbaar vervoer (richting onder andere het centrum of Schiphol) en uitvalswegen (A4, A9 en A10). Binnen 20 minuten ben je in het hart van Amsterdam. Nieuw-Sloten is een kindvriendelijke wijk met veel groen en speelplaatsen en scholen. Het is mogelijk om voor de deur onbetaald te parkeren. Kortom een ideale plaats voor wie enerzijds de mogelijkheden van de stad binnen handbereik wil hebben en anderzijds wil genieten van een frisse wandeling of fietstocht door de natuurlijke omgeving.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op een perceel dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 30 september 2042). Op deze erfpacht zijn de algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1994
-Woonoppervlakte bedraagt 68 m2
-Erfpacht afgekocht tot 30-09-2042
-Heerlijk zonnig balkon
-Het appartement is volledig geïsoleerd
-Glasvezel internetaansluiting aanwezig
-Parkeerplaats te koop voor € 21.000,- k.k.
-Oplevering in overleg, kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Centrally located 3-room apartment of 68 m2 located on the 1st floor of this well-maintained complex on the Belgiéplein. The complex, built in 1994 and well maintained, is managed by an active and financially sound Association of Owners.

Layout:
You enter the spacious hall from which there is access to the separate toilet, the two bedrooms and the bathroom. The bathroom is equipped with a bathtub, sink and washing machine connection. Finally you reach the living room from the hall with the open kitchen with storage space. The south-facing balcony is accessible from both the living room and one of the bedrooms. The whole is completed by a storage room in the basement.

Optionally it is possible to buy a parking space at the apartment. The asking price of this parking space is € 21,000 k.k.

For a further impression of the layout you can view the enclosed floor plans.

Location:
Nieuw Sloten is seen as a social, safe and quiet neighborhood. The complex is located on the Belgiëplein and near the complex you will find public transport (towards, among others, the center or Schiphol) and roads (A4, A9 and A10). Within 20 minutes you are in the heart of Amsterdam. Nieuw-Sloten is a child-friendly neighborhood with lots of greenery and playgrounds and schools. It is possible to park unpaid in front of the door. In short, an ideal place for those who, on the one hand, want to have the possibilities of the city within reach and, on the other hand, enjoy a refreshing walk or cycle ride through the natural surroundings.

Ownership situation:
The property is located on a plot that is owned by the municipality of Amsterdam. This ground lease is constant and the compensation (ground rent) that the owner of this apartment has to pay to the municipality is prepaid for fifty years (up to and including 30 September 2042). The general Provisions for continuing ground rent 1966 apply to this ground lease. For more information, visit the website of the municipality of Amsterdam.

Particularities:
-Year of construction 1994
-Living area is 68 m2
- Leasehold surrendered to 30/09/2042
-Very sunny balcony
-The apartment is fully insulated
-Glass fiber internet connection available
-Parking space for sale for € 21,000 per room.
-Delivery in consultation, can be fast

The information without obligation shown on this website has been compiled by us (with care) based on data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the accuracy or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referenced.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.