Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Belgiestraat 38 a 1363BL Almere, Europakwartier

Huurprijs € 635 per maand

Bewaar object

Omschrijving

TE HUUR: 2 KAMER APPARTEMENT!

Indien u NIET voldoet aan de hiernavolgende inkomenseisen, is het niet mogelijk de woning aan te huren.

De eisen zijn als volgt:
- Bij één inkomen dient het bruto jaarsalaris minimaal ca. 50 keer de maandhuur van de woning te zijn (bij een woning van bijvoorbeeld € 635,- huur per maand, is het bruto jaarsalaris dus minimaal ca. € 31.750,-). Bij twee inkomens dienen de twee bruto jaarsalarissen samen minimaal ca. 80 keer de maandhuur van de woning te zijn.
- Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).
- De minimale huurperiode is één jaar.
- De woning is niet gemeubileerd en/of gestoffeerd.
- Drie maanden borg.
- Eenmalige administratiekosten ad € 254,20.

Almere Poort is voorzien van alle gemakken van deze tijd. Zo zijn er diverse winkels, supermarkten (o.a. Albert Heijn om de hoek), horecagelegenheden, sportfaciliteiten, diverse basisscholen, kinderopvang en een gezondheidscentrum. Naast het stadsleven biedt Almere Poort de rust en ruimte om te ontspannen. Op fietsafstand kunt u heerlijk uitwaaien op het Almeerderstrand en in het Pampushout en Kromslootpark kunt u wandelen, fietsen en skaten. Ook als u verzot bent op watersport, zijn er hier diverse mogelijkheden. De Haven Marina Muiderzand ligt vlakbij. Almere Poort is dus voor jong en oud en voor iedereen die houdt van zowel het stadse leven, maar ook van de natuur.

Via twee centrale entrees in de Belgiestraat en de Luxemburgstraat is er toegang via het appartementengebouw Fenicie.In beide entrees bevinden zich het bellentableau, de postkasten, lift en trappenhuis. Naast de centrale entrees liggen de privébergingen en fietsenstalling. Ook is vanuit hier de toegang naar de besloten binnentuin met de recreatiedekken. Onder en naast deze dekken bevinden zich de parkeerplaatsen. Bij elk appartement is één parkeerplaats op het binnenterrein inbegrepen.

Indeling:
De ruime hal met meterkast geeft toegang tot de aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer, badkamer en de aan de voorzijde gelegen woonkamer met open keuken. De badkamer wordt standaard opgeleverd met een wastafel, douche en toilet. De woonkamer is voorzien van Franse balkons op het zuiden waardoor er veel lichtinval in het appartement is en waar het heerlijk genieten is van de zon. De open keuken heeft een hoekopstelling. Tevens is er een inpandige berging met opstelplaats voor een wasmachine, condensdroger en mechanische ventilatie-unit.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de drie recreatiedekken in het afgesloten middenterrein. Dit is alleen toegankelijk voor de bewoners

Huurprijs € 635,-- exclusief servicekosten ad € 35,- per maand (inclusief parkeerplaats).

Voor meer informatie betreft verhuur zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 11 en 12 uur en tussen 13 en 14 uur op telefoonnummer: 020 543 73 89. Tevens kunt u zich inschrijven via brockhoff.nl/ikwilhuren.

** LET OP: de foto's gelden slechts als impressie **
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 35 p/m
Aanmeldingsdatum
05-09-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Belgiestraat 38 a 1363BL Almere, Europakwartier

naar Belgiestraat 38 a 1363BL Almere, Europakwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand