Bella Vistastraat 0 ong 1096GM Amsterdam, Amstelkwartier Noord

Bewaar object

Omschrijving

Het jaar rond genieten van het park voor uw deur. Dat kan in dit exclusieve vierkamerappartement op de derde verdieping van het project Somerparc. Het royale woongedeelte met zonnig terras aan de voorzijde is over een breedte van maar liefst tien meter voorzien van grote raampartijen. Maar u kunt natuurlijk ook voor een andere indeling kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de masterbedroom met eigen badkamer aan de parkzijde?

Gaat uw interesse uit naar dit schitterende nieuwbouwappartement?
Belt u ons voor meer informatie of kijkt u op de projectwebsite!

Aan de Amstel, gelegen tussen Amsterdam Zuid en Watergraafsmeer verrijst het Amstelkwartier. In deze nieuwe hippe buurt is het woningaanbod gevarieerd, van moderne stadwoningen tot en met vrijstaande villa’s. Karakteristieke monumentale panden van de oude Zuidergasfabriek blijven behouden en krijgen een nieuwe invulling. Daarnaast is er plek voor scholen, horeca, een hotel, een haven en natuurlijk voor Park Somerlust, waaraan deze woning van Somerparc komt te liggen.

Door de centrale ligging Van Somerparc Residences is de Amsterdamse binnenstad met de vele winkels, cafés, restaurants, musea en trendy uitgaansgelegenheden binnen enkele minuten bereikbaar (fiets 10 min., metro 5 min.). Maar ook in de even verderop gelegen Wibautstraat, Ruyschstraat, Rivierenbuurt en de Pijp vindt u een keur aan winkels en uitgaansgelegenheden. Op loopafstand van uw exclusieve appartement kunt u bij tHUIS aan de AMSTEL in de voormalige ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek in een van de authentieke kamers of in de tuin terecht voor een ontbijtje, lunch, borrel of diner.

Langs de oevers van de Amstel kunt u joggen, wandelen en genieten van rust, ruimte en groen. Maar ook het Martin Luther Kingpark en Amstelpark liggen nagenoeg naast de deur van uw exclusieve herenhuis of appartement. Scholen en crèches vindt u op loop- en fietsafstand van SomerParc. Ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het Amstelkwartier, de snelwegen A10/A2 (5 min.), Schiphol (15 min.) en het strand van Bloemendaal (30 min.). Het Amstelstation ligt op loopafstand (3 min.). Kortom, in Somerparc heeft u alles binnen handbereik!

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte: 135m2
* Verdieping: 3e
* Buitenruimte: terras van 16m2
* Inclusief hoogwaardige Leicht keuken met Siemens apparatuur
* Luxe sanitair van Tortu en royale tegels
* Voorzien van vloerverwarming
* Woning beschikt over een stallingsplaats in ondergelegen stallingsgarage
* De genoemde V.O.N.-prijs is o.b.v. jaarlijkse canonbetaling en exclusief parkeerplaats
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Kaart Bella Vistastraat 0 ong 1096GM Amsterdam, Amstelkwartier Noord

naar Bella Vistastraat 0 ong 1096GM Amsterdam, Amstelkwartier Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand