Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bellamyplein 18 III 1053AT Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Huurprijs € 2.250 per maand

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Beautiful, unfurnished and light 3-room apartment situated on the third floor.
The apartment has a nice view of a small green square and is situated near shops and a few minute cycle from the city centre and the Jordaan.

Lay out:
Light living room and open-plan kitchen with all the necessary appliances (fridge/freezer combination, oven, dishwasher, induction top stove and extractor fan.)
Due to its corner location the living room is very light.

Two well sized bedrooms next to each other. Luxurious bathroom has a shower, toilet and a double washbasin.

Call or email our office for an appointment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder