Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bellamystraat 7 I 1053BE Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1890
Woonoppervlakte
49 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

OPEN HUIS:
05-02-2019 - 16:00 t/m 17:00

Recent volledig gerenoveerd 2-kamer appartement (33,50 m volgens NEN-Meetrapport) gelegen op de EERSTE etage met een zolderkamer (15,80 m volgens NEN-Meetrapport) op de DERDE etage.

Omgeving

Het appartement ligt op een gezellig en levendige locatie in stadsdeel Oud-West. Op loopafstand van de Kinkerstraat, gezellige winkels en om de hoek de Ten Katemarkt. Vijf minuten fietsen van het Leidseplein, de Jordaan en het Vondelpark. Het openbaar vervoer is binnen handbereik. Kortom; midden in de stad en in n van de meest karakteristieke straatjes van dit stadsdeel!

Indeling

1e VERDIEPING:
Entree, woonkamer aan de voorzijde met een prachtige visgraatvloer en een luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur te weten: een afzuigkap, een gaskookplaat, een oven/magnetron, een vaatwasser en een koelkast. Een moderne, geheel betegelde badkamer met een douche, een vaste wastafel, een zwevend toilet en een design radiator. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon.

3e VERDIEPING:
Een ruime zolderkamer met vide voor berging of slaapplek. Een moderne, geheel betegelde 2e badkamer met douche en zwevend toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een dakkapel en in het dak zijn extra ramen verwerkt voor extra daglicht.

Bijzonderheden

- Eigen grond
- Geheel voorzien van dubbel glas
- In 2018 volledig gerenoveerd
- Zolderkamer geschikt voor verschillende doeleinden, werkruimte
- Oplevering kan snel
- CV merk: Intergas Bouwjaar 2018
- Wasmachine aansluiting: keuken of zolderkamer
- Niet bewoners clausule van toepassing


OPEN HOUSE:
05-02-2019 - 16:00 until 17:00

Recently completely renovated 2-room apartment (33,50m NEN measurement report) located on the FIRST floor with an attic room (ca.15,80 m NEN measurement report) on the THIRD floor.

Surroundings

The apartment is in a cozy and lively location in the Old West district. Within walking distance of the Kinkerstraat, cozy shops and around the corner the Ten Katemarkt. Five minutes by bike from the Leidseplein, the Jordaan and the Vondelpark. Public transport is within reach. In short; in the middle of the city and in one of the most characteristic streets of this district!

Layout

1st FLOOR:
Entrance, living room at the front with a beautiful herringbone floor and a luxurious open kitchen with various appliances: a cooker hood, gas cooker, an oven / microwave, a dishwasher and a refrigerator. A modern, fully tiled bathroom with a shower, a washbasin, a floating toilet and a designer radiator. At the rear is the bedroom with doors to the balcony.

3th FLOOR:
A spacious attic room with loft for storage or sleeping place. A modern, fully tiled 2nd bathroom with shower and toilet. At the front is a dormer window and in the roof extra windows are used for extra daylight.

Particularities

- Own ground
- Fully equipped with double glazing
- Completely renovated in 2018
- Attic room suitable for different purposes, work space
- Delivery can be done quickly
- CV brand: Intergas Year of construction 2018
- Washing machine connection: kitchen or attic room
- Not residents clause apply
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een eiland tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.